ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Published on April 26th, 2024 | by paggaiorama

0

Costa Ofrynio Booking – Παραλία Οφρυνίου…

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ

COSTA OFRYNIO BOOKING Resort summer vacation kavala ofrynio Παραλία Οφρυνίου Καβάλα διακοπές καλοκαίρι ξενοδοχείο

Πολυτελείς, νεόδμητες, παραθαλάσσιες κατοικίες, περιμένουν να υποδεχθούν τους επισκέπτες που θα οργανώσουν τις διακοπές τους στην πανέμορφη Παραλία Οφρυνίου – Costa Ofrynio, στο δυτικό άκρο του νομού Καβάλας.

Σε αυτόν τον επίγειο παράδεισο με τα 17 χιλιόμετρα ακτογραμμής, που προσφέρει εναλλακτικές μορφές τουρισμού και αποτελεί πόλο έλξης για κάθε επισκέπτη 365 ημέρες τον χρόνο, εδρεύει η «Costa Ofrynio Booking».

Πρόκειται για μία εξειδικευμένη εταιρεία διαχείρισης ακινήτων, βραβευμένη στα Tourism Awards, η οποία προσφέρει πλήρως εξοπλισμένες κατοικίες σύγχρονης αισθητικής. Διαμερίσματα και βίλες μίνιμαλ σχεδιασμού, που διαθέτουν όλες τις ανέσεις και βρίσκονται μόλις λίγα μέτρα από τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, καλύπτουν τις ανάγκες ακόμη και του πιο απαιτητικού επισκέπτη. Η Costa Ofrynio Booking επιπλέον, ξεχωρίζει για την φιλοσοφία της, την ποιότητά της και τα υψηλά standard εξυπηρέτησης που διαθέτει.

COSTA OFRYNIO BOOKING Resort summer vacation kavala ofrynio Παραλία Οφρυνίου Καβάλα διακοπές καλοκαίρι ξενοδοχείο

Οργανωμένες παραλίες, πολλές ελληνικές ταβέρνες και εστιατόρια με φρέσκα ψάρια και θαλασσινά καθώς και στιγμές χαλάρωσης στην πισίνα, αποτελούν τα highlights της διαμονής στην Παραλία Οφρυνίου – Costa Ofrynio.

Μη ξεχάσετε να κλείσετε και κάποιο από τα μοναδικά πακέτα δραστηριοτήτων που προσφέρει η Costa Ofrynio Booking, για να γνωρίσετε τα κρυμμένα μυστικά της περιοχής. Ιστορικά μνημεία, αξιοθέατα, οινοποιεία και περιηγητικές αποδράσεις… η Παραλία Οφρυνίου είναι ένας μικρός παράδεισος που περιμένει να τον ανακαλύψετε!

Extra Info

Παραλία Οφρυνίου (Costa Ofrynio), Καβάλα
Τ: 2594 031789 / 6937 296 189
Website: costaofryniobooking.gr
Email: info@costaofryniobooking.gr
Instagram: costaofryniobooking
Facebook: Costa Ofrynio Booking


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑