Ειδήσεις

Published on June 24th, 2023 | by paggaiorama

0

Κάποιος να εξετάσει τα όσα λέγονται στην Νικολούλη;

ΝΕΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ “ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥ ΣΤΟ ΠΟΔΟΧΩΡΙ

Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της εκπομπής ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ της Αγγελικής Νικολούλη τα εξής:

Το σκηνικό έξω από το μαντρί που βρέθηκε νεκρή, ακουμπισμένη σε μία λεπτή ελιά η άτυχη κτηνοτρόφος, δεν έδωσε ξεκάθαρη εικόνα στις αρχές και ο θάνατός της παραμένει ένα μυστήριο.Share

Η Μαλαμάτη Τιλόγλου 68 χρόνων, χτυπήθηκε άγρια με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο στο μαντρί της στο χωριό Ποδοχώρι Καβάλας. Το ερώτημα όμως είναι, εάν ο δράστης είναι κάποιος γνωστός της ή ένα… κριάρι, αφού φαίνεται ότι και τα δύο σενάρια παραμένουν ανοιχτά. Φως αναμένεται να ρίξουν τα ευρήματα των εργαστηρίων, που όμως αργούν.

Το «Τούνελ» συνεχίζοντας τη βαθιά έρευνά του, φέρνει στο φως νέα στοιχεία για την υπόθεση, που εξακολουθεί να προκαλεί το ενδιαφέρον του αστυνομικού και ιατροδικαστικού κόσμου.

«Είχαν άγριους καβγάδες για τα χρήματα…»

Μετά την προβολή της εκπομπής, τα στόματα άνοιξαν. Ένας κάτοικος του χωριού, μιλώντας στο «Τούνελ» αναφέρθηκε στους έντονους καβγάδες που είχε το ζευγάρι αλλά και στο γεγονός πως η αδικοχαμένη γυναίκα, δεν είχε πρόσβαση στα χρήματά της.

«Οι εντάσεις ήταν εικόνα καθημερινή και γνωστή σ’ εμάς που τους ξέραμε. Χρόνια η ίδια κατάσταση. Σαν να μην άντεχε ο ένας τον άλλον. Προέκυπταν καβγάδες και τσακωμοί με ξύλο, για ασήμαντα πράγματα. Εκείνη η φουκαριάρα τον φοβόταν, αλλά είχε μάθει να ζει έτσι. Ο μπάρμπα Κώστας είναι ιδιότροπος άνθρωπος. Μη σας πω πως η Μάλαμα ήταν από το πρωί ως το βράδυ στα ζώα, περισσότερο γιατί δεν ήθελε να βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Γύριζε του έβαζε φαγητό και έφευγε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο μάρτυρας απάντησε και για τα όσα λέγονται πως τον τελευταίο καιρό οι εντάσεις μεταξύ του ζευγαριού, είχαν μετριαστεί.

«Ναι, λένε πως τελευταία η Μάλαμα τα έβγαζε από το μυαλό της όλα και ότι αυτά που είπε σε σας ο κυρ Κώστας, είχαν συμβεί παλιότερα και όχι τώρα. Μπερδεύτηκε εκεί με τις κάμερες. Έτσι ισχυρίζονται οι συγγενείς… Η αλήθεια πάντως είναι ότι έχει πολλές παραξενιές. Ξέρω ότι είναι «σφικτός» στα χρήματα… Είχαν άγριους καβγάδες γι’ αυτό το λόγο. Δεν της έδινε ούτε ένα ευρώ για καφέ. Από εμάς ζητούσε. Στα χρήματα τα οποία είχαν μαζέψει μαζί τόσα χρόνια, η Μάλαμα δεν είχε πρόσβαση. Και παραπονιόταν… Δυστυχώς, δεν ήταν ένα ζευγάρι που καβγάδιζε εντός λογικών πλαισίων. Έλεγες πως ο ένας θα σκοτώσει τον άλλο. Παρόλα αυτά δεν πιστεύω ότι ο μπάρμπα Κώστας θα μπορούσε να την βλάψει. Δεν έχει καν τη σωματική δύναμη. Είναι μόνο ένας ιδιότροπος, ανήμπορος ηλικιωμένος πια», πρόσθεσε ο μάρτυρας.

Ο κάτοικος μίλησε και για το κατηγορούμενο… κριάρι, που λένε πως είναι πιθανό να σκότωσε την άτυχη κτηνοτρόφο.

«Το πιο επιθετικό το είχαν δώσει σε άλλο κτηνοτρόφο. Αυτό που κράτησαν ήταν άκακο. Το είπαν και οι κτηνίατροι που το είδαν και του πήραν αίμα. Ούτε ενός έτους ζωντανό…», κατέληξε.

Λέγονται τόσα πολλά και μάλιστα στον αέρα που αφήνουν υπονοούμενα… Μήπως κάποιος εισαγγελέας να το ψάξει και να δώσει μια απάντηση;


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑