Ειδήσεις

Published on October 28th, 2023 | by paggaiorama

0

Γρουζίδη και Παπαμερή να δούμε αποτελέσματα…

ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΤΥΠΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΟΙ

Συνεδρίασε για πρώτη φορά, την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, το άτυπο συμβουλευτικό όργανο που συνέστησε ο Βουλευτής ΠΕ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης για τον πρωτογενή τομέα.

Ανταλλάχθηκαν απόψεις, διατυπώθηκαν προβληματισμοί και ιεραρχήθηκαν οι προτεραιότητες των αγροτών και των κτηνοτρόφων, με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στο πολιτικό γραφείο του κ. Λαζαρίδη, με το κλίμα να είναι εξαιρετικό και τη διάθεση όλων για εξεύρεση λύσεων, μεγάλη.

Στο συγκεκριμένο όργανο θα συμμετέχουν στις τακτικές του συνεδριάσεις οι κ. Ζαφείριος Μυστακίδης (Πρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ ΑΜ), Σάββας Αργυράκης (Πρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Νέστου), Nικόλαος Δημόπουλος (Πρόεδρος Κτηνοτροφικού Συλλόγου Καβάλας), Κωνσταντίνος Λεπίδας (Πρόεδρος ΕΑΣ Καβάλας), Γρηγόριος Γρουζίδης (Πρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Παγγαίου), Κωνσταντίνος Παπαμερής (σύμβουλος για αγροτικά θέματα του Δήμου Παγγαίου) και ο γεωπόνος Γεώργιος Τζελέπης.

Η απόφαση για να προχωρήσει το εν λόγω εγχείρημα ελήφθη στα τέλη του περασμένου Ιουνίου, μετά από επίσκεψη του κ. Λαζαρίδη σε χωριά του πρώην Δήμου Ορφανού για να συζητήσει με αγρότες τα προβλήματα ακαρπίας της ελιάς, αλλά και για να κάνουν έναν γενικότερο προσδιορισμό των προβλημάτων του πρωτογενούς τομέα που έχει να αντιμετωπίσει στη νέα της τετραετία η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

«Είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι, ενώνοντας τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε πολλά για τον αγροτικό μας κόσμο στην ΠΕ Καβάλας», δήλωσε ο κ. Λαζαρίδης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την έκβαση της συζήτησης και το μέλλον του άτυπου συμβουλευτικού οργάνου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑