Ειδήσεις

Published on August 18th, 2023 | by paggaiorama

0

Καταγγελία για πάρκινγκ – μπητς μπαρ στους Αμμόλοφους…

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ

Νέα καταγγελία για ανάρμοστη συμπεριφορά σε beach bar, αυτή τη φορά στη Νέα Πέραμο της Καβάλας, έρχεται να προστεθεί στις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.

Σε μία πρωτοφανή καταγγελία, στην οποία αναφέρονται απειλές για σκασμένα λάστιχα, προχώρησε επισκέπτρια παραλίας της Νέας Περάμου και μητέρα δύο παιδιών.

Πιο συγκεκριμένα, η εν λόγω κυρία θέλησε να παρκάρει το αυτοκίνητό της κοντά σε beach bar της περιοχής, στην προσπάθειά της να μεταβεί με τα δύο ανήλικα παιδιά της σε κοντινή ανοργάνωτη παραλία.

Όπως καταγγέλλει η γυναίκα, μετά από απειλές πως θα βρει σκασμένα τα λάστιχα του αυτοκινήτου της, αναγκάστηκε να καταβάλει αντίτιμο.

Αναλυτικά η ανάρτηση της γυναίκας στην ομάδα «Κίνημα πολιτών για ελεύθερες και προσβάσιμες παραλίες στη Χαλκιδική»

Καλησπέρα . Θα ήθελα να σας καταθέσω ένα απαράδεκτο σκηνικό που συνέβη σήμερα το πρωί στους Αμμολοφοι στη Ν. Πέραμο Καβάλας.

Δέχτηκα απειλή από υπάλληλο καταστήματος beach bar.

Συγκεκριμένα πήγα περίπου στις 10:30 το πρωί να αφήσω το αυτοκίνητο μου κοντά στο εν λόγω κατάστημα. Με ενημέρωσε ότι απαγορεύεται να το αφήσω εκεί αν δε πάω για μπάνιο στο συγκεκριμένο μαγαζί.

Του εξήγησα ότι είμαστε με ομπρέλες. Κι εγώ θα ήθελα να πάω πιο κοντά στο μέρος που κάνουμε μπάνιο, αλλά δυστυχώς λόγω της αυξημένης κίνησης των ημερών, δε βρήκα χώρο. Και με δύο μικρά παιδιά που είχα μαζί μου (6και 9 ετών) δε μπορώ να πάω πιο μακριά. Του ζήτησα μάλιστα να πληρώσω την αξία ενός καφέ που θα έπινα στις ξαπλώστρες του μαγαζιού και να με αφήσει να το αφήσω. Δεν δέχτηκε.

Και προς μεγάλη μου έκπληξη, αυτό που έλαβα ως απάντηση, ήταν ότι αν το αφήσω εκεί, ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΘΑ ΒΡΩ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΚΑΣΜΕΝΑ. Φοβήθηκα και πήρα την αστυνομία τηλέφωνο. Με παρέπεμψε στο τμήμα της Ν. Περάμου.

Ο αξιωματικός υπηρεσίας με ενημέρωσε εν μέσω άλλων ότι μπορώ να κάνω μήνυση για απειλή . Και ότι θα κάνει συστάσεις στο μαγαζί. Δε ξέρω πού μπορώ να βρω το δίκιο μου. Η συμπεριφορά ήταν άκρως ανάρμοστη.

Δε ξέρω αν στο Δήμο Παγγαίου που ανήκει η Ν. Πέραμος, έχουν δώσει άδεια για το συγκεκριμένο πάρκινγκ διότι δεν υπήρχε ειδική σήμανση. Ήταν απλά ο χώρος κοντά στο μαγαζί. Τελικά για να μου επιτρέψουν να αφήσω το αυτοκίνητο πλήρωσα 7€ για εικονική είσοδο στο μαγαζί, στο οποίο φυσικά ποτέ δε κάθησα.
Θεωρώ ότι οι απειλές τύπου θα βρεις τα λάστιχα σκισμένα σε μια μητέρα που έχει μαζί της 2 ανήλικα παιδιά, αλλά και σε οποιονδήποτε άνθρωπο, δεν αρμόζουν σε ένα πολιτισμένο κράτος δικαίου .

Θα ήθελα πραγματικά να ξέρω αν αυτό το αυτοσχέδιο (λόγω ιδιομορφίας της περιοχής, θάλασσα και μικρά λοφάκια) το δικαιώθηκε ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης νόμιμα από το Δήμο Παγγαίου ή με θράσος διώχνει από έναν δημόσιο χώρο πολίτες. Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση και το χρόνο σας.

φωτο: αρχείο

Ν. Πέραμος: Γυναίκα δέχτηκε απειλές πως θα βρει σκασμένα τα λάστιχα του αυτοκινήτου της από υπάλληλο beach bar – The Opinion


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑