Ειδήσεις

Published on December 30th, 2023 | by paggaiorama

0

Τιμήθηκε η Αριστεία στον Δήμο Παγγαίου

ΕΙΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΕΛΒΙΑΡΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΤΟΚΟΠΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ

Πραγματοποιήθηκε η 7η Γιορτή Παιδείας και Επιστημών του Δήμου Παγγαίου! Μία εκδήλωση αφιερωμένη στην εκπαίδευση και σε αυτούς που προσπάθησαν πολύ ώστε να πετύχουν τους στόχους και τα όνειρά τους μέσω αυτής.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, βραβεύτηκαν οι μαθητές των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που διακρίθηκαν σε σχολικούς διαγωνισμούς. Ένα αποτέλεσμα που αποτελεί απόρροια τόσο της εξαιρετικής κατάστασης των σχολικών μονάδων του Δήμου Παγγαίου, όσο και της πολύ σημαντικής προσπάθειας των εκπαιδευτικών μας.

Επιπλέον, βραβεύτηκαν οι μαθητές (πλέον φοιτητές) που κατάφεραν με τον ζήλο και την προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Οι 3 μαθητές που συγκέντρωσαν τις υψηλότερες βαθμολογίες στις πανελλήνιες εξετάσεις θα λάβουν και χρηματικό έπαθλο από τον Δήμο.

Τέλος, βραβεύτηκε ο εξαιρετικός επιστήμονας και συντοπίτης Παναγιώτης Σελβιαρίδης για την προσφορά του στην Επιστήμη της Νευροχειρουργικής. Ένας άνθρωπος που προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει πολλά στην ιατρική και αποτελεί παράδειγμα τόσο για το εκπαιδευτικό όσο και το ηθικό επίπεδο στο οποίο βρίσκεται.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους εσάς! Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες!

Οι γονείς,οι παππούδες-γιαγιάδες και οι εκπαιδευτικοί.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑