Ειδήσεις

Published on January 13th, 2024 | by paggaiorama

0

“Το Μέλι του Βαγγέλη” από τη Μεσορόπη

Με μια αγνή αγάπη για τη μελισσοκομία, που βρίσκεται πίσω από κάθε του απόφαση –ακόμα και από την επιλογή των σπουδών του στη Γεωπονία- ο 27χρονος Βαγγέλης Θεοδωρακίδης δημιούργησε πριν από μερικούς μήνες στη Μεσορόπη Καβάλας «Το Μέλι του Βαγγέλη». Το brand του μάλιστα προέκυψε από τους ίδιους τους πελάτες του, που έχοντας δοκιμάσει τόσο το δικό του προϊόν όσο και άλλα, του έλεγαν: «εμείς θέλουμε το μέλι του Βαγγέλη».

Σήμερα «Το Μέλι του Βαγγέλη» διαθέτει 300 μελίσσια που ταξιδεύουν σε όλη τη Μακεδονία, κυνηγώντας τη… βροχή, η οποία δίνει ζωή στα φυτά και διευκολύνει την ανθοφορία, τη νεκταροέκκριση και την μελιτοέκκριση. Το μέλι του νεαρού μελισσοκόμου είναι πιστοποιημένο βιολογικό, μια επιλογή που έκανε πρώτα από όλα για το ευ ζην των μελισσών του. Διατίθεται δε σε τρεις τύπους, μέλι πεύκου από τη Θάσο, μέλι ανθέων με μέντα και άλλα βότανα από το Παγγαίο και μέλι σουσούρας από τον Χολομώντα.

ΠΗΓΗ: Το Μέλι του Βαγγέλη: Το βιολογικό μέλι του 27χρονου γεωπόνου από τη Μεσορόπη που… νοιάζεται τις μέλισσες (voria.gr)


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑