Ειδήσεις

Published on March 4th, 2024 | by paggaiorama

0

Εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ η Βούλα Κεχαγιά

ΑΠΟ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ…

Με τον σκύλο του αγκαλιά αποφάσισε να ανακοινώσει ο Στέφανος Κασσελάκης στην υποψηφιότητα της Δώρας Αυγέρη στις ερχόμενες ευρωεκλογές και την τοποθέτηση της Βούλας Κεχαγιά στη θέση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Στο νέο κύκλο που αρχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, η Δώρα Αυγέρη και η Βούλα Κεχαγιά θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα μας. Η Δώρα Αυγέρη εκπροσώπησε τον ΣΥΡΙΖΑ άρτια σε μια δύσκολη περίοδο για το κόμμα μας. Ως σύμβουλός μου κοινωνικής διασύνδεσης θα συνεχίσει να με εκπροσωπεί μέσα στην κοινωνία, εκεί από όπου ξεκίνησε.

Η Βούλα Κεχαγιά αρχίζει ένα νέο κεφάλαιο αναλαμβάνοντας τη θέση της Εκπροσώπου Τύπου και της εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά της. Ο νέος, ενωμένος, κοινωνικός ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει εν κινήσει, διευρύνεται και αγκαλιάζει όλο τον προοδευτικό κόσμο», αναφέρει η σχετική ενημέρωση.

Ποια είναι η Βούλα Κεχαγιά

Μεγάλωσε στην Καβάλα και ασχολείται με το πολιτικό ρεπορτάζ από το 2003 όταν ανέλαβε την κάλυψη των κομμάτων της Αριστεράς και της Κεντροαριστεράς για την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.

Έχει εργαστεί στην ΕΡΤ ως συντάκτρια του πολιτικού ρεπορτάζ, ενώ από το 2003 ήταν ανταποκρίτρια της ΕΡΤ 3 στην Αθήνα για θέματα ΠΑΣΟΚ.

Προηγουμένως εργαζόταν στην Θεσσαλονίκη για την ΕΡΤ3 και την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, ενώ είχε εργαστεί ως συντάκτρια για τρία χρόνια και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος».

Επίσης, είχε εργαστεί ως ανταποκρίτρια στο Mega Channel, σε ραδιόφωνα και προσφάτως στο Attica Tv. .

Τελευταία θέση της ως διευθύντρια στην εφημερίδα «Αυγή»,

Έχει σπουδάσει στην Θεσσαλονίκη στην Σχολή Καλών Τεχνών και σε ιδιωτικό κέντρο δημοσιογραφίας. Γνωρίζει αγγλικά και ιταλικά.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑