Ειδήσεις

Published on January 3rd, 2024 | by paggaiorama

0

ΜΑΡΙΑ ΒΑΡΥΤΗ: Βλέπουν τον δήμο ως “λάφυρο”!

Η νέα θητεία του Δημάρχου Παγγαίου ξεκινά χωρίς εκπλήξεις, όπως αναμενόταν…

Με ανακοίνωσή της η επικεφαλής της παράταξης Ξεκινάμε στον Δήμο Παγγαίου Μαρία Βαρύτη ανέφερε τα εξής: «Για μια ακόμη φορά ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης, δεν μας εξέπληξε με τις επιλογές του.

Διόρισε σε θέσεις έμμισθων Αντιδημάρχων και Προέδρων Δημοτικών Επιχειρήσεων για 3η συνεχόμενη θητεία,  τα ίδια γνωστά πρόσωπα των επί 9,5 χρόνια ήδη μονίμων «μισθοφόρων», αφήνοντας εκτός διοίκησης νεοεκλεγέντες συμβούλους, αποδεικνύοντας ότι η Διοίκησή του δεν έχει, και δεν θέλει να έχει, κάτι καινούργιο να προσθέσει για την ανάπτυξη και την κοινωνική προοπτική του Δήμου Παγγαίου και των Δημοτών μας.

Κάλυψε «το γραμμάτιο», των εκ μεταγραφής στελεχών της παράταξής του, με έμμισθες θέσεις Αντιδημάρχων, για να μην τους έχει και υποχρέωση.

Παράλληλα επανέφερε στη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου (δική του η επιλογή) το ίδιο πρόσωπο, που στο μέσον της προηγούμενης θητείας του, είχε αντικαταστήσει, ως «ακατάλληλο».

Γι’ αυτό και επιλογή της παράταξής μας ήταν να μην τον ψηφίσουμε.

Με άλλα λόγια η νέα θητεία του Δημάρχου Παγγαίου ξεκινά με την λαϊκή ρήση: «άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς»…

Το θέμα είναι να μην ζήσουμε μια ακόμη θητεία, με μια Διοίκηση που θέλει να βλέπει τον Δήμο Παγγαίου, ως «λάφυρο»!».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑