ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Published on May 7th, 2024 | by paggaiorama

0

Πρωτομαγιά (σήμερα) στο Δασικό Χωριό

Μια διοργάνωση που ξεκίνησε από το 2017 και διακόπηκε λόγω Κορονοϊού το 2020 για δύο χρόνια.

Η μεγαλύτερη και πιο πετυχημένη έως σήμερα εκδήλωση που πραγματοποιεί το Δασικό χωριό Παγγαίου, συνεχίζει και αυτή την χρονιά με πλούσιο κέφι (DJ DELIGIANIDIS BABIS) από παραδοσιακά μέχρι και disco για όλα τα γούστα, άπλετο φαγητό με ψητά της ώρας και τραπεζοκαθίσματα τα οποία θα έχουν στρωθεί για να γίνει δοκιμή για την επίσημη έναρξη της ταβέρνας και φυσικά αναρρίχηση, τοξοβολία, ποδηλασία, περπάτημα και άλλες πολλές περιπέτειες που θα σας εκπλήξουν και θα σας γεμίσουν την μέρα σας.

Επίσης θα υπάρχουν και χειροποίητοι λουκουμάδες, βάφλες, μαλλί της γριάς και ποπ κορν για να γίνει πιο γλυκιά η μέρα σας.

Μαζί μας επίσης θα βρίσκονται για να σας προσφέρουν ωραία δροσερά κοκτέιλ οι The Van Cage Cocktail bar σε συνδυασμό με την εξαιρετική μουσική που θα μας παίζει ο dj BABIS DELIGIANIDIS προς το απόγευμα θα θυμίζει let’s go to disco party!!!

Εσύ θα λείπεις?

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ:Αντιπυρική Περίοδος και βάσει της Πυροσβεστικής Διάταξης (Π/Δ) 9/2000, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΑΣΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 01/05/2024 ΕΩΣ ΚΑΙ 31/10/2024.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑