Ειδήσεις

Published on January 10th, 2024 | by paggaiorama

0

Η “Άθληση για Όλους” δεν πέρασε από το Παγγαίο;

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕ ΚΑΒΑΛΑΣ 25 ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΈΝΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΕΣΤΟΥ

833 πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής θα προσληφθούν στους Δήμους της χώρας, την ώρα που στον Δήμο Παγγαίου κόβουν πίτες!

Ειδικότερα, δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η έγκριση κατανομής και πλήρωσης υφιστάμενων θέσεων εποχικού προσωπικού κατηγορίας Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Π.Φ.Α.), για την υλοποίηση «Προγραμμάτων και Εκδηλώσεων Άθλησης για Όλους των ΟΤΑ Α’ βαθμού και των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ» αυτών για την περίοδο 2023-2024».

Πιο συγκεκριμένα, η κοινή υπουργική απόφαση που υπέγραψαν η Υπουργός Εσωτερικών Ν. Κεραμέως, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γ. Βρούτσης και ο υφυπουργός Οικονομικών Α. Πετραλιάς, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Εγκρίνουμε την κατανομή και πλήρωση οκτακοσίων πενήντα τριών (853) θέσεων Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Π.Φ.Α.) κατ’ ανώτατο όριο, με σκοπό την αντιμετώπιση των αναγκών των ΟΤΑ Α’ βαθμού και των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ αυτών, που θα υλοποιήσουν Προγράμματα και Εκδηλώσεις Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο.) περιόδου 2023-2024, όπως αυτές αξιολογούνται και προτείνονται προς έγκριση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, δια της Διεύθυνσης Άθλησης για Όλους, Προβολής, Ανάπτυξης Αθλητισμού, Επιστημονικής Υποστήριξης και Διεθνών Σχέσεων.

Με σύμβαση εργασίας

Οι προσλήψεις σύμφωνα με το ΦΕΚ θα γίνουν με σύμβαση εργασίας με τον φορέα υλοποίησης του προγράμματος, με διάρκεια έως 8 μήνες. Οι πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής επιλέγονται βάσει του Οργανωτικού Πλαισίου Π.Α.γ.Ο. και ΕΑγΟ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ

9psp546nkpd-adr.pdf (iparnassos.gr)


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑