Ειδήσεις

Published on September 14th, 2023 | by paggaiorama

0

Υποψήφιος περ. σύμβουλος ο Δημήτρης Λυμπεράκης

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Ο περιφερειακός σύμβουλος και γνωστός εκπαιδευτικός σήμερα Γυμνασιάρχης στο Γυμνάσιο Νέας Περάμου, Δημήτρης Λυμπεράκης από την Ελευθερούπολη είναι εκ νέου υποψήφιος με την παράταξη του Στέργιου Ηλιόπουλου.

Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ

Το 2019 εκλέχτηκα Περιφερειακός Σύμβουλος και μαζί με 5 άλλους συνοδοιπόρους καταφέραμε να αποτελέσουμε την παράταξη αναφοράς στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Λίγο η εμπειρία και η πολιτική οξυδέρκεια του επικεφαλής Κώστα Κατσιμίγα και λίγο η επιθυμία προσφοράς και η αγάπη προς τον τόπο μας όλων των υπολοίπων (Χατζηπέμου, Αργυρίου, Κουράκ, Σερκάν, Λυμπεράκης) συνετέλεσαν στην εποικοδομητική, δυναμική και βαθιά πολιτική κριτική προς την διοίκηση του κ. Μέτιου.

Οι πολιτικές συγκρούσεις μας και οι αντιμαχίες με τη διοίκηση και την συνδιοίκηση της Περιφέρειας διακρίνονταν πάντοτε από σεβασμό προς το θεσμό του Περιφερειάρχη και των αντιπεριφεριαρχών καθώς και από άρθρωση πολιτικού λόγου χωρίς ακρότητες και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. Αντιπολιτευτική τακτική που, κατά γενική ομολογία, έτυχε του σεβασμού και της αποδοχής ολόκληρου του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Το 2023 με εφόδιο την εμπειρία και την αυτοδιοικητική γνώση, με επικεφαλής έναν πολύ έμπειρο αυτοδιοικητικά, τον Ηλιόπουλο Στέργιο, και με μία πλειάδα εξαιρετικών υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο της ΠΕ Καβάλας, που συνδυάζουν πείρα, κοινωνική και πολιτική διεισδυτικότητα και το σπουδαιότερο έκφραση πολιτικής άποψης που υπερβαίνει τα όποια κομματικά στεγανά και καθιστά την Παράταξή μας πραγματικά Ανεξάρτητη και Ενωτική ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ να είμαστε στην πρώτη γραμμή της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, να στοχεύουμε στην ανάληψη πρωτοβουλιών για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων της ΠΕ Καβάλας, την καταδίκη των κομματικών αγκυλώσεων που λειτουργούν ανασταλτικά στη λήψη ομόφωνων αποφάσεων στο ΠΣ και την ανάδειξη μιας διαφορετικής οπτικής που έχει επίκεντρο τον άνθρωπο με τις ανάγκες και τις αγωνίες του κι όχι τις επιχειρήσεις και τα κέρδη τους.

Αυτοί είμαστε!

Καθημερινοί άνθρωποι που οραματίζονται τη δημιουργία ενός κοινωνικού προφίλ της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στη υπηρεσία των συμπολιτών μας.

Που δεν παραπλανούν τους συμπολίτες με βαρύγδουπες δηλώσεις περί ιδεολογικού χάσματος ανάμεσα στις δύο ομογάλακτες και ταυτισμένες κομματικά παρατάξεις.

Που διακρινόμαστε για την πολιτική μας ομοιογένεια και δεν επιλέγουμε, στις εκλογές που έρχονται, να τριχοτομηθούμε σε 3 διαφορετικούς συνδυασμούς προκειμένου να συμμετέχουμε στη νομή της εξουσίας.

Αυτοί παραμένουμε!

Ρεαλιστές και ταυτόχρονα υπερασπιστές του διαφορετικού, του ριζοσπαστικού και του αλληλέγγυου.

Έτσι θα πορευτούμε και στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο! Με καθαρότητα στο λόγο, με ειλικρίνεια στις προθέσεις και με αποτελεσματικότητα στις ενέργειες και τις πρωτοβουλίες. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ- ΔΥΝΑΜΙΚΑ – ΕΝΩΤΙΚΑ

Η επιλογή μας στις 8 Οκτώβρη είναι στο νου και τη καρδιά σας!!!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑