Ειδήσεις

Published on September 12th, 2023 | by paggaiorama

0

Σεβαστείτε τον Βασίλη…

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ – ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΗΣΥΧΟ

Γνωρίζουμε ότι οτιδήποτε αφορά έναν αγαπημένο τραγουδιστή σαν τον Βασίλη Καρρά μπορεί να ενδιαφέρει τους χιλιάδες φίλους και θαυμαστές του, αλλά η συνεχής ενασχόληση με την υγεία του δεν νομίζουμε ότι μπορεί να γίνει ανάγνωσμα…

Ο Χάρης Λεμπιδάκης ανέφερε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι:

«Επειδή μιλάω και με την κόρη του και την σύζυγό του, δίνει γενναία μία μάχη. Είναι στο σπίτι του. Έχει μοναδικό στήριγμα ψυχολογικό αυτή την περίοδο την αγάπη του κόσμου. Μιλάει με τον κόσμο, μιλάει στα τηλέφωνα, μιλάει με τους συνεργάτες τους. Αυτό που θέλω να πω γιατί υπάρχει μια φημολογία περί επιστροφής, δεν τίθεται θέμα επιστροφής. Δεν πρόκειται να κάνει ούτε συναυλία ούτε να εμφανιστεί σε κάποιο σχήμα.

Αυτό που κάνει ο Βασίλης αυτή τη στιγμή που πηγαινοέρχεται στα νοσοκομεία με τις φαρμακευτικές αγωγές που αλλάζει και κάποιες θεραπείες που κάνει, είναι να προσπαθήσει να μείνει ήρεμος και να αντιμετωπίσει την ασθένεια του. Εμείς τον αγαπάμε και στέλνουμε την αγάπη μας και μια μεγάλη αγκαλιά», αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Με τι ασχολείται σήμερα

Σύμφωνα με την εφημερίδα Secret, την περίοδο της καραντίνας ο τραγουδιστής ασχολήθηκε με την γη και όχι ερασιτεχνικά. Στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, ο παράγει τα δικά του προϊόντα τα οποία και πουλάει. Η “Φάρμα Καρρά” ξεκίνησε το 2020 και βρίσκεται σε υψόμετρο 200 μέτρων στους πρόποδες του Παγγαίου.

Στη “Φάρμα Καρρά” παράγονται, επίσης ελιές, καρύδια, πιπεριές, κεράσια, σταφύλια και σύκα.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑