Ειδήσεις

Published on September 22nd, 2023 | by paggaiorama

0

Περί κυκλικών και άλλων κόμβων στο Παγγαίο…

ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ;

Προτεραιότητα η κατασκευή κυκλικού κόμβου για την  νέα διοίκηση  τουλάχιστον στην είσοδο της Ελευθερούπολης από Καβάλα γιατί τα περιστατικά εισόδου στην αντίθετη κατεύθυνση πληθαίνουν.

Όπως ακόμη πρέπει να ξεκινήσει και μια ρεαλιστική κουβέντα με την τοπική κοινωνία της πόλης για το πως θέλουμε να βαδίσουμε σαν αγορά τα επόμενα χρόνια για το τι ποιότητα  ζωής θέλουμε και κατά πόσο θα βοηθήσει προς την κατεύθυνση αυτή η κατασκευή ενός περιφέρειακου δρόμου.

Δρόμος ο οποίος θα δώσει ανάσα στην πόλη άμεσα και παράλληλα θα δυναμώσει την εμπορική δραστηριότητα του λιμανιού της Περάμου.

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;

Η διοίκηση Αναστασιάδη στα εννιά (9) χρόνια της δεν έκανε τίποτε όσον αφορά οδικά έργα στις δημοτικές οδούς.

Κόμβος Νέας Ηρακλείτσας η “μεγάλη σκοτώστρα” έχει μείνει στα χαρτιά και κανείς δεν γνωρίζει ποιός είναι ο υπεύθυνος του έργου!

Κόμβος Ελευθερούπολης στα Νεκροταφεία… Η μεγάλη σκοτώστρα όπου θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου 24 για να αποφύγεις το ατύχημα ή το δυστύχημα

Η διασταύρωση στην περιφερειακή στον δρόμο κοντά στο στρατόπεδο που πάει και έρχεται σε Σέρρες… Η κατάσταση εξωφρενική με λακούβες και επίσης επικίνδυνο σημείο

Τέλος ο κυκλικός κόμβος στην Παραλία Οφρυνίου…

Πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν για να γίνουν;

Πόσα χρόνια θητείας θέλει ο Φίλιππος Αναστασιάδης για να κάνει έργο; ΑΠΟΡΙΑ ΜΕΓΑΛΗ!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑