Ειδήσεις

Published on December 23rd, 2023 | by paggaiorama

0

Έτοιμος να αναλάβει ο Στέλιος Ιγνατιάδης

ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλο Τοψίδη, για την τιμή που μου έκανε να αναλάβω δύο σημαντικά αντικείμενα, όπως ο Αθλητισμός και η Απασχόληση, στο οποία έχω αρκετή εμπειρία και μέσα από αυτήν θα μπορέσω να βοηθήσω όλους τους φορείς που εμπλέκονται με αυτά».

Τα παραπάνω υπογράμμισε αρχικά, στο πλαίσιο δηλώσεων που έκανε στον «Ενήμερο», ο νέος εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού και Απασχόλησης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Στέλιος Ιγνατιάδης.

Εγώ στον τομέα μου στον Αθλητισμό και στην Απασχόληση σίγουρα θα έρθω σε επαφή με εντεταλμένους συμβούλους ή αντιδημάρχους Αθλητισμού όλων των Δήμων της Π.Ε. Καβάλας, αλλά φυσικά και όλων των υπολοίπων της Περιφέρειας. Αυτός είναι ο στόχος μου κι έχει προγραμματιστεί ήδη αυτό.

Αλλά πρέπει να επισημάνω ότι θα πρέπει να γίνουν πρώτα οι επαφές του περιφερειάρχη με τους αντίστοιχους επικεφαλής των Δήμων που είναι δήμαρχοι, στη συνέχεια ο χωρικός, οι θεματικοί αντιφερειάρχες και ακολούθως εμείς οι εντεταλμένοι σύμβουλοι.

Υπάρχει μία σειρά, ένας προγραμματισμός, δεν μπορούμε αυθαίρετα να πηγαίνουμε στον κάθε δήμαρχο για τις επαφές μας».

πηγη: Στέλιος Ιγνατιάδης: Έχω εμπειρία, θα κάνω το καλύτερο για τον πολίτη – KavalaWebNews.gr


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑