Ειδήσεις

Published on April 19th, 2024 | by paggaiorama

0

Ο Μιχάλης ενώνει Νικήσιανη και Γιάννενα

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ Η ΒΑΣΩ ΜΩΡΑΛΗ

Μια όμορφη αθλητική γιορτή διοργανώνεται σήμερα (Παρασκευή, 19/4/2024) το πρωί (9 – 12:30) στο Κλειστό Γυμναστήριο Γεωργιανής Παγγαίου για τα Δημοτικά Σχολεία της περιοχής μας.

Ένα (σχετικά καινούργιο) άθλημα, το Run and Out (“Τρέξε και Βγες”), θα δώσει χαρά σε κάθε παιδί που θα συμμετάσχει, καθώς είναι ένα άθλημα όπου μπορεί να συμμετάσχει κυριολεκτικά κάθε παιδί (ανεξαρτήτως ηλικίας και σωματικής διάπλασης ή αθλητικών δεξιοτήτων).

Εμπνευστής του μοναδικού αυτού αθλήματος, που εξαπλώνεται ήδη ανά την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια (ιδίως στα σχολεία μας), είναι ο αγαπημένος Μιχάλης Μερτζιανίδης (εκπαιδευτικός στα Ιωάννινα πλέον, πρώην πολύ επιτυχημένος αθλητικός δημοσιογράφος στο παρελθόν).

Μάλιστα, έχει βραβευθεί διεθνώς για την εξαιρετική έμπνευσή του και τη δημιουργική δουλειά του για την ανάπτυξη του αθλήματος Run and Out.

Ο Μιχάλης θα βρίσκεται αύριο στον τόπο μας, για να ενθαρρύνει τα παιδιά των σχολείων μας (Γεωργιανής, Παλαιοχωρίου και Νικήσιανης), μαζί με τους γυμναστές τους και τους υπόλοιπους δασκάλους τους, για ν’ αγωνιστούν και να περάσουν όμορφα για περίπου τρεις ώρες στο Κλειστό Γυμναστήριό μας.

Εκτός απροόπτου, ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ θα περιμένει όλους όσοι (μικροί και μεγάλοι) θα προσέλθουν είτε ως αθλητές είτε ως θεατές στη μοναδική αυτή διοργάνωση.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑