Ειδήσεις

Published on December 25th, 2023 | by paggaiorama

0

Ο πολιτικός κόσμος ομόφωνα για τον Βασίλη Καρρά

«Για την απώλεια του Βασίλη Καρρά, ενός σπουδαίου και πηγαίου λαϊκού ερμηνευτή και τραγουδοποιού, που μας συντρόφευε πολλά χρόνια γράφοντας τη δική του ξεχωριστή πορεία στο λαϊκό τραγούδι, το ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του και τους οικείους του» αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος.

«Ένας γνήσιος Βορειοελλαδίτης, φίλος μου προσωπικός επί 30 χρόνια έφυγε από κοντά μας… Βασίλη φίλε μου, θα μας λείψει η ευθύτητα του λόγου σου, η καλοσύνη και η ντομπροσύνη σου! Η φωνή σου μέταλλο, η ψυχή σου ατσάλι, αλλά η καρδιά σου ανθρώπινη και πάντα δίπλα στους φίλους αλλά και σε όσους είχαν ανάγκη…», δήλωσε ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος. Και προσέθεσε ότι «δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτά που προσέφερες στο αγνό λαϊκό τραγούδι φίλε μου! Πάλεψες καιρό, έβγαινες νικητής αλλά ο αγώνας ήταν άνισος. Ίσως γιατί εκεί ψηλά στον ουρανό η φωνή σου θα ακούγεται καλύτερα!».

«Ο λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς ήταν η ιδιαίτερη φωνή που εξέφρασε οριζόντια μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας με τα τραγούδια του. Ταυτίστηκε όσο κανείς άλλος με την απλότητα στις μεγάλες πίστες τις τελευταίες δεκαετίες, αλλά και με την παραγνωρισμένη έννοια της ερωτικής “καψούρας”», αναφέρει η Νέα Αριστερά. Επισημαίνει ότι «ερχόμενος από τη Θεσσαλονίκη κατέκτησε τους Έλληνες παντού στον κόσμο, είτε τραγουδώντας Πυξ Λαξ, είτε Χρήστο Νικολόπουλο, είτε δικά του τραγούδια» και τονίζει ότι «χάρισε στον κόσμο χαρά και αισιοδοξία, ενώ με τον ξεχωριστό του τρόπο μίλησε για τις ιδιωτικές ιστορίες του καθενός». «Ο ελληνικός λαός τον αγάπησε», σημειώνει η Νέα Αριστερά και εκφράζει συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑