Ειδήσεις

Published on January 25th, 2024 | by paggaiorama

0

Το Δώρο του Γιάννη Κανίογλου στο Χαμόγελο του Παιδιού

Τέλος καλοκαιριού του 2019 επισκέφτηκε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ο εικαστικός, Γιάννης Κανίογλου με σκοπό να γεμίσει «πνοή» τους τοίχους του Σπιτιού, να ζωντανέψει με χρώματα και σχέδια τους τοίχους που «αγκαλιάζουν» τα όνειρα κάθε παιδιού που φιλοξενήθηκε σε αυτό.

Μικροί και μεγάλοι έπιασαν τα πινέλα και άρχισαν να αποτυπώνουν με χαρά το τοπίο που αντικρίζει κανείς πρώτο, με το που ανοίγει την πόρτα του Σπιτιού. Σύμβολο: Το αερόστατο με το Χαμόγελο του μικρού Ανδρέα που δίνει ελπίδα σε κάθε παιδί, να πετάξει ψηλά ωσότου φτάσει στον τελικό του προορισμό κοιτάζοντας από μακριά το μέρος όπου αγαπήθηκε και του δόθηκε φροντίδα με ισότητα και αξιοπρέπεια.

Σήμερα πέντε σχεδόν χρόνια μετά επέστρεψε  και πάλι γεμάτος αγάπη να «συντηρήσει» το δικό του παιδί, το έργο του που τόσο καιρό συντροφεύει αθόρυβα στιγμές χαράς, λύπης, ενθουσιασμού, αγωνίας κι άλλων τόσων συναισθημάτων που μπορούν να διαδραματιστούν μέσα σε ένα χώρο γεμάτο παιδιά.

Χαρακτηριστική του κουβέντα κάθε φορά που είναι δίπλα στο «Χαμόγελο του Παιδιού»: «Το μόνο που με νοιάζει είναι να χαμογελούν τα παιδιά, μόνο έτσι υπάρχει ελπίδα».

«Ο κύριος Γιάννης φροντίζει να δίνει αγάπη και να αποτυπώνει όνειρα παιδιών όπου αυτά υπάρχουν, σχολεία, θεραπευτήρια, Σπίτια κ.λπ. Σας ευχαριστούμε πολύ ζωγράφε της καρδιάς μας», αναφέρει το «Χαμόγελο στο μήνυμά του».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑