Ειδήσεις

Published on December 4th, 2023 | by paggaiorama

0

Την Παρασκευή ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δένδρο…

ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ

Για μια ακόμη χρονιά ο δήμος Παγγαίου ετοιμάζει Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με έναρξη την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2023, με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην Ελευθερούπολη το απόγευμα!

ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΑΣΙΜΗ ΕΝΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΛΗΑ

Στην είδηση αυτή σημειώνει συνδημότης μας από την Φωληά τα εξης:

Όλοι βλέπουμε ότι τα χωριά μας ερημώνουν, οι μόνες ελπιδοφόρες και χαρούμενες στιγμές είναι πλέον μερικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται δύο η τρεις φορές τον χρόνο, σε όλη αυτή την μαυρίλα της απαξίωσης της υπαίθρου στο σύνολο αλλά και σε τοπικό επίπεδο που βιώνουμε την αδιαφορία των τοπικών και κρατικών παραγόντων.

Θέλω να τονίσω ότι ούτε καν μπήκαν στον κόπο να βάλουν οι υπεύθυνοι του Δήμου μερικά διακοσμητικά φωτιστικά για τις γιορτές των Χριστουγέννων στα χωριά μας όπως η Φωληά…

Έστω σαν παρηγοριά για τους ανθρώπους που δεν έχουν την άνεση να ζουν σε μια κωμόπολη όπου δίνετε περισσότερη βάση για ψηφοθηρικους λόγους…

Έτσι αντιλαμβανόμαστε ότι αν στα (μικρά) είναι αυτή η συμπεριφορά τους…

Τι θα συμβεί στα μεγάλα? και η μόνη αξία για τους κυρίους της αυτοδιοίκησης κ σε προέκταση των κυβερνητικών αφεντικών τους, είναι το ρουσφέτι η και το ατέλειωτο φαγοπότι εις βάρος του λαού.

φωτο: Γιάννης Κομνηνός


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑