ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Published on May 7th, 2024 | by paggaiorama

0

Το Παγγαίο ανεβάζει …Grease!

Το “GREASE- The Musical” είναι εδώ για δύο παραστάσεις!

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΜΑΙΟΥ στις 8:30 μ.μ. (ώρα προσέλευσης: 8:00 μ.μ.) και
ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΙΟΥ στις 8:30 μ.μ. (ώρα προσέλευσης: 8:00 μ.μ.).


Κλείστε εγκαίρως τα εισιτήρια σας, από τη Δευτέρα 6 Μαΐου και κάθε μέρα, 18:00-21:00 στο αμφιθέατρο “Φρίξος Παπαχρηστίδης”.


Το “GREASE- The Musical” είναι εδώ για να σας ξεσηκώσει και να σας συνεπάρει!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Το «Grease», δημιούργημα των Jim Jacobs και Warren Casey, ανέβηκε στο Broadway το 1971, ενώ στη μεγάλη οθόνη έκανε πρεμιέρα το 1978.

Μετά από 50 χρόνια και αμέτρητες διασκευές του στην παγκόσμια σκηνή, η Θεατρική Ομάδα Εφήβων «ΠΑΡΕ(ν)ΘΕΣΗ» του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελευθερούπολης αποφασίζει φέτος, για πρώτη φορά, να αναμετρηθεί με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις ενός μιούζικαλ.

Από την αρχή της χρονιάς, και έχοντας στο ενεργητικό μας παραστάσεις που άγγιξαν πολύ ευαίσθητα και ιδιαίτερα θέματα, αφουγκραστήκαμε πως η φετινή ανάγκη των παιδιών μας, ήταν η διασκέδαση και η εξωστρέφεια.

Το σεβαστήκαμε, είπαμε όλοι μαζί «ναι, θα το κάνουμε», και ξεκινήσαμε την προετοιμασία, γνωρίζοντας καλά πως δεν θα ήταν εύκολη υπόθεση.

Κάτω από τη διασκεδαστική, πολύχρωμη ομπρέλα της, εκ πρώτης όψεως, αφέλειας του εφηβικού έρωτα, των μελωδιών από το Rock ‘n Roll και τις μπαλάντες που άφησαν εποχή, οι 25 συμμετέχοντες της ομάδας και όσοι δουλέψαμε μαζί τους για την παράσταση αυτή, ιδρώσαμε κυριολεκτικά τις φανέλες μας, με στοίχημά μας τον σκηνικό συντονισμό μέσα από τη μουσική και χορευτική διδασκαλία, την πρόζα και τις διαρκείς αλλαγές σκηνών.

Το χαρήκαμε πολύ! Το ίδιο ευχόμαστε και για τους θεατές!

Βάγια Παπαποστόλου


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑