Ειδήσεις

Published on September 8th, 2023 | by paggaiorama

0

Τακτική “κομματικής στάνης” προτείνει ο Μακάριος…

ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ: Όποιος πηγαίνει  κόντρα στον Μέτιο πηγαίνει κόντρα και στον Μητσοτάκη…

«Όποιο στέλεχος ανήκει στη Νέα Δημοκρατία και πηγαίνει απέναντι στον κ. Μέτιο, στην ουσία είναι απέναντι στον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη», τονίζει στο πλαίσιο συνέντευξης του στον «Ενήμερο» ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης.

Ειδικότερα, απαντώντας στο ερώτημα αν στις περιφερειακές εκλογές θα έχουμε μια ακόμη επανάληψη των προηγούμενων, καθώς την διοίκηση της Περιφέρειας διεκδικούν οι κύριοι Μέτιος και Τοψίδης, προερχόμενοι από τη Νέα Δημοκρατία επισημαίνει:

«Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ο κ. Μέτιος συμπληρώνει μια πετυχημένη θητεία και η απόφαση της ηγεσίας του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας είναι να ανανεωθεί η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Όποιο στέλεχος ανήκει στη Νέα Δημοκρατία και πηγαίνει απέναντι στον κ. Μέτιο, στην ουσία είναι απέναντι στον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Αυτή είναι η πραγματικότητα, είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι. Όταν ανήκεις σε ένα Κόμμα έχεις εκτός από δικαιώματα και υποχρεώσεις. Από εκεί και πέρα, ο καθένας κάνει τις επιλογές του και κρίνεται».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑