ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Published on February 24th, 2022 | by paggaiorama

0

Φοβερό το στούντιο της Αναστασίας Μαμάτσιου

«Δίαιτα» σύμφωνα με την Αρχαία Ελληνική Γλώσσα είναι ο τρόπος ζωής ως προς τη διατροφή και τη διαβίωση. Η σωστή διατροφή είναι φιλοσοφία και δεν έχει ημερομηνία λήξης. Χωρίς υπερβολές και στερήσεις, υπάρχει τρόπος να φροντίσεις τον εαυτό σου.

Σε αυτήν την προσπάθεια αλλαγής της συμπεριφοράς ως προς τις διατροφικές σου συνήθειες, ο καλύτερος σύμμαχός σου είναι ο διατροφολόγος. Στέκεται δίπλα σου, όχι επικριτικά, αλλά συμβουλευτικά, υποστηρικτικά, με επιστημονική κατάρτιση και επαγγελματισμό.

Εάν έχεις προσπαθήσει πολύ κι έχεις απογοητευτεί από τα αυστηρά διατροφικά προγράμματα, δεν υπάρχει λόγος να απελπίζεσαι. Με την πολύτιμη βοήθεια και καθοδήγηση της διατροφολόγου Αναστασίας Μαμάτσιου, θα αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι σχετικά με τη διατροφή και θα μάθεις να τρέφεσαι σωστά.

Ποια είναι

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παγγαίο Καβάλας. Ο χορός και η σωστή διατροφή ήταν στην καθημερινότητα της από πολύ μικρή ηλικία. Για αυτό και συνέχισε με τις σπουδές ώστε να κάνει αυτό που αγαπά.

Σπούδασε Διατροφή & Διαιτολογία στο ΑΤΕΙΘ κι έκτοτε ασκεί το επάγγελμα της διατροφολόγου διατηρώντας διαιτολογικό γραφείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Διαθέτει εξειδίκευση στις Διατροφικές Διαταραχές και την Παχυσαρκία και μεταπτυχιακές σπουδές στην Κλινική Διαιτολογία.

Συνεργάζεται με ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς με σκοπό την βιωματική προσέγγιση της αγωγής υγείας των νηπίων σε θέματα διατροφής μέσα από παιχνίδια και δραστηριότητες, αλλά και με αθλητικές ακαδημίες και γυμναστήρια προάγοντας πάντα την Μεσογειακή Διατροφή ως τρόπο ζωής για καλύτερη υγεία και φυσική κατάσταση.

Είναι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδος και συμμετέχει σε συνέδρια και ημερίδες διατροφής.

Στο διαιτολογικό κέντρο της Αναστασίας Μαμάτσιου, εκτός από τις γνώσεις και την εμπειρία της διατροφολόγου, θα επωφεληθείς και από δύο πρωτοποριακά μηχανήματα: το Fitmate GSme για τη μέτρηση του βασικού μεταβολισμού και το μηχάνημα μέτρησης του οξειδωτικού στρες.

Μαζί με την Αναστασία Μαμάτσιου, μπορείτε να δημιουργήσετε μία πολύχρωμη και νόστιμη διατροφή, πλούσιας θρεπτικής αξίας, η οποία θα προσφέρει στον οργανισμό σου ευεξία, πνευματική διαύγεια και αίσθημα πληρότητας.

Άλλωστε, η επιλογή του τρόπου διατροφής μάς καθορίζει ως προσωπικότητες, γιατί «Είμαστε αυτό που τρώμε».

Διεύθυνση: Ερμού 18Α, Κέντρο, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 089389
Πηγή: Cityportal
https://cityportal.gr/anastasia-mamatsioy-diaitologos-diatrofologos/



About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑