Ειδήσεις

Published on March 28th, 2024 | by paggaiorama

0

Ταλαιπωρία οι λασποβροχές… Έρχεται Άνοιξη!

Κορύφωση της μεταφοράς αφρικανικής σκόνης και ένα σύντομο πέρασμα βροχής αναμένονται τις επόμενες ώρες. Επίσης όπως έχουμε ήδη αναφέρει ο καιρός θα μπει σε τροχιά ανόδου της θερμοκρασίας.

Αναλυτικότερα, το ξημέρωμα-νωρίς το πρωί είχαμε ένα σύντομο πέρασμα τοπικών βροχών.

Έπειτα, ο καιρός θα παρουσιάσει σταδιακή βελτίωση και από το μεσημέρι ο καιρός θα έχει και ανοίγματα.

Σχετικά με την αφρικανική σκόνη η μεταφορά που έχει ξεκινήσει θα κορυφωθεί αύριο το ξημέρωμα-πρωί (πιθανή εκδήλωση λασποβροχής).

Έπειτα, η κατάσταση προοδευτικά θα βελτιωθεί, ωστόσο περιορισμένες ποσότητες σκόνης θα υπάρχουν κατά περιόδους στην ατμόσφαιρα τουλάχιστον μέχρι και την Τρίτη (πιθανή κάποια νέα μεταφορά μέσα στο διάστημα αυτό θα υπάρξει ενημέρωση).

Την Παρασκευή αίθριος με πιθανότητα για τοπικές θαλάσσιες ομίχλες.

Από το Σάββατο μέχρι και την Δευτέρα αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους και πιθανότητα για πρόσκαιρες τοπικές ομίχλες (λεπτομέρειες θα εκδίδονται ξεχωριστά για κάθε μέρα).

Η θερμοκρασία θα παρουσιάζει σταδιακή άνοδο μέχρι και την Δευτέρα.

Η άνοδος της θερμοκρασίας θα είναι σημαντικότερη ως προς τις ελάχιστες τιμές και θα γίνει ιδιαίτερα αντιληπτή στα ορεινά και στις ηπειρωτικές περιοχές.

Σε γενικές γραμμές οι μέγιστες θα φτάσουν κατά μέσο όρο τους 22°C στα ηπερωτικά πεδινά, τους 20°C στα ορεινά και τους 19°C στα παράκτια.

Από την Τρίτη αναμένεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας που θα παραμείνει όμως σε ψηλά για την εποχή επίπεδα ενώ δεν διαφαίνεται μέχρι περίπου τις 5 Απριλίου κάποια σημαντική μεταβολή στον καιρό.

Για κάθε νεότερο www.meteokav.gr

Για ζωντανή ενημέρωση www.meteokav.gr .


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑