Ειδήσεις

Published on December 24th, 2023 | by paggaiorama

0

Κατερίνα Μπαταλογιάννη: Το αηδόνι του Παγγαίου

Γράφει η Αθηνά Παναγιωτίδου

Κατερίνα Μπαταλογιάννη, ένα πανέμορφο κορίτσι που ζει με την οικογένειά της στη Νέα Ηρακλείτσα του δήμου Παγγαίου…

Ένα ευγενικό , καλλιεργημένο και υπέροχο πλάσμα που έτυχε να γνωρίσω από κοντά και να απολαύσω το ταλέντο του και την αξιοπρέπεια του!

Έτσι λοιπόν άρχισα να μαγεύομαι από τον μουσικό πλούτο της και εγώ!Η Κατερίνα μετά από εσωτερική ενδοσκόπηση αποφάσισε τελικά πως της ταιριάζει το παραδοσιακό τραγούδι και άρχισε να εστιάζει σε αυτό,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι χάθηκε εντελώς το ενδιαφέρον της προς την Ευρωπαϊκή μουσική.

Σημαντικό ρόλο στην συμμετοχή της στο γνωστό σε όλους διαγωνισμό τραγουδιού “,THE VOICE”, έπαιξε η μικρή της αδερφή που πίστεψε και πιστεύει στο ταλέντο της αδερφής της και έκανε την αίτηση γι’αυτήν!

Οπότε η Κατερίνα που βλέπει τα πράγματα και μέσα από το πρίσμα μιας κοινωνιολογικής προσέγγισης και κάθε είδος κοινωνικού φαινομένου την ελκύει να το διερευνά, βιώνοντας το, αποφάσισε να πάρει μέρος στον διαγωνισμό,με σκοπό όχι μόνο τα παραπάνω αλλά για να δει επίσης,εκτός από το πώς οργανώνεται ένα τέτοιο τηλεοπτικό Project, αλλά και τι ανταπόκριση μπορεί να είχε το είδος της μουσικής που θέλησε να εκπροσωπήσει!

Και τα κατάφερε,έφτασε μέχρι τον τελικό και μας έκανε περήφανους και όλους εμάς, έστω και εάν δεν κατάφερε τελικά να καταλάβει την πρώτη θέση!

Σήμερα η Κατερίνα βρίσκεται στο εξωτερικό, συνεχίζει να σπουδάζει μουσική ,συνεχίζει να σπουδάζει αυτό που αγαπάει, συνεχίζει να τραγουδάει εξαίρετα παραδοσιακά τραγούδια, συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα όταν έρχεται πίσω στην πόλη της με την κελαριστή φωνή της και βεβαίως συνεχίζει και θα συνεχίσει να μας κάνει περήφανους Καβαλιώτες εκπροσωπώντας μας και στο εξωτερικό!

Κατερίνα Μπαταλογιάννη συνέχισε έτσι!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑