Ειδήσεις

Published on March 5th, 2024 | by paggaiorama

0

Ο Μάκης Παπαδόπουλος αποθεώνει τον Γιάννη Κανίογλου

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΙΣΙΑΝΑ

Θέλω να συγχαρώ τον Διευθυντή, τους δασκάλους, τον Σύλλογο Γονέων και φυσικά τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Αμισιανών που οργάνωσαν μία πολύ σημαντική δράση σε συνεργασία με το αντίστοιχο Δημοτικό Σχολείο της Τενερίφης (Κανάρια Νησιά).

Εγώ είμαι διπλά χαρούμενος γιατί η αγαπημένη μου ανηψιά συμμετείχε ενεργά σε αυτή τη δράση και μάλιστα φιλοξένησε και ένα από τα παιδάκια που ήρθαν από τα Κανάρια Νησιά, με την ενθάρρυνση φυσικά της αγαπημένης μου αδελφής που είναι πάντοτε ανοιχτή στην επαφή των παιδιών με τέτοιες πολύ σημαντικές εμπειρίες και βιώματα.

Δεν μπορώ να μην ξεχωρίσω όμως και τον αγαπημένο μας ζωγράφο Γιάννη Κανίογλου, που δίνει απλόχερα την αγάπη του και την εθελοντική του συνεισφορά σε δράσεις των σχολείων που φέρνει τα παιδιά κοντά μέσω της ζωγραφικής και τα μαθαίνει με βιωματικό τρόπο να πράττουν και να συνεργάζονται.

Είμαι πολύ περήφανος που είχαμε την ευκαιρία ως παράταξη να τον βραβεύσουμε σε πρόσφατη εκδήλωσή μας, αναγνωρίζοντας την εθελοντική του προσφορά και την στήριξή του στα σχολεία και στα παιδιά μέσα από ζωγραφική.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ λοιπόν στο Δημοτικό Σχολείο Αμισιανών!

Τέτοιες συνεργασίες μεταξύ δημοτικών σχολείων του τόπου μας και του Εξωτερικού είναι πολύτιμες εμπειρίες που κάνουν τα παιδιά μας, αλλά και τα φιλοξενούμενα παιδιά από το εξωτερικό, τους καλύτερους “πρεσβευτές” σε Ευρωπαϊκό, ακόμη και σε Διεθνές επίπεδο.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑