Ειδήσεις

Published on June 2nd, 2023 | by paggaiorama

0

Δεν φύσηξε αέρας ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ στο Παγγαίο…

ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΠΡΑΞΙΕΣ ΠΑΣΧΟΥΜΕ…

Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023, και όπως έλεγαν τότε τα δελτία Τύπου μετρώντας ήδη 4 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας η Σύμπραξη Τουρισμού Καβάλας – Θάσου πραγματοποίησε, παρουσίαση του έργου της στο ξενοδοχείο Lucy Hotel στην Καβάλα, παρουσία πλήθους κόσμου.

Τότε έλεγαν ότι η περιβόητη Σύμπραξη Τουρισμού Καβάλας – Θάσου θα ενισχυθεί σημαντικά με την ένταξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) στο σχήμα της.

Η Σύμπραξη Καβάλας – Θάσου αποτελείται από φέτος πλέον από επτά (7) συμμάχους – Σύνδεσμος Ξενοδόχων Καβάλας, Ένωση Ξενοδόχων Θάσου, Επιμελητήριο Καβάλας, Fraport Greece, AEGEAN, Marketing Greece και Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ) – η Σύμπραξη Τουρισμού Καβάλας – Θάσου ενώνει δυνάμεις και πόρους και θέτει την ανάδειξη και προώθηση της τουριστικής ταυτότητας των δύο προορισμών στο επίκεντρο της δραστηριότητάς της.

Με στόχο την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας και ελκυστικότητας των δύο προορισμών, την ανάδειξη των αυθεντικών εμπειριών που προσφέρουν, την προβολή της διαφορετικότητας των προορισμών, αλλά και της μεταξύ τους εγγύτητα, η Σύμπραξη Τουρισμού σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις που απευθύνονται στο διεθνές ταξιδιωτικό κοινό.

Για το 2023, η Σύμπραξη συνεχίζει να χτίζει περαιτέρω στον αυθεντικό χαρακτήρα των προορισμών, εμβαθύνοντας και αποκαλύπτοντας τις λιγότερο γνωστές εμπειρίες που εμπλουτίζουν και διαμορφώνουν ένα πολυθεματικό τουριστικό προϊόν.

Όπως η κοντινή απόδραση από την Καβάλα στο ανεξερεύνητο Παγγαίο Όρος και μια σειρά ξεχωριστών εμπειριών, πεζοπορία μέσα στη φύση, παραδοσιακά χωριά, αμπελώνες, τοπικά προϊόντα.

Είδατε κάτι εσείς στο Παγγαίο;


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑