Ειδήσεις

Published on June 23rd, 2022 | by paggaiorama

0

Ο Πολιτιστικός Νικήσιανης ευχαριστεί…

Τελικά τα εμπόδια είναι για να τα ξεπερνάμε και να βγαίνουμε πιο δυνατοί.

Μετά από τις περιπέτειες του covid και τα πρόσφατα τερτίπια του καιρού ξανανταμωσαμε όλοι μαζί φίλοι και μέλη του συλλόγου την Κυριακή 19 Ιουνίου στην ημέρα του Σαρμα.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν αναπάντεχη, πέρα από κάθε προσδοκία. Ανταμωσαμε με φίλους από τα παλιά, φάγαμε τα πιο νόστιμα σαρμαδακια, χορέψαμε, διασκεδάσαμε και αφήσαμε για λίγο στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Πίσω όμως από την επιτυχία της εκδήλωσης υπήρξαν άνθρωποι που με ανιδιοτέλεια και αγάπη για το χωριό προσέφεραν τις υπηρεσίες του.

Νιώθουμε την ανάγκη να τους ευχαριστήσουμε προσωπικά έναν έναν γιατί χωρίς αυτούς, στυλοβάτες και μπροστάρηδες, δεν θα γινόταν τίποτα.Η δύναμη μας είναι η αγάπη του κόσμου, η προσφορά των εθελοντών, το μερακι των νοικοκυρών, το κεφι των ανθρωπων που μας τιμισε με την παρουσια του, οι μερακλήδες Νικησιανιωτες, όλοι εσείς που σε κάθε βήμα του συλλόγου είστε εκεί ακούραστοι αρωγοί στην προσπάθεια μας.Ένα μεγάλο, μεγάλο, μεγάλο ευχαριστώ γι’ όλο αυτό που ζήσαμε την Κυριακή στην ημέρα του Σαρμα.

Ο Σαρμας ξαναζωντάνεψε και έδωσε ζωή σε όλους μας.

Κάναμε οτι ήταν ανθρώπινως δυνατό για να μην αφήσουμε κανένα παραπονεμένο και αν κάτι μας ξέφυγε να μας συγχωρήσετε.Ευχαριστούμε θερμά τον ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟ ΠΡΑΒΙ, Πολιτιστικό Σύλλογο Παλαιοχωριου, τα παιδικά τμήματα του συλλόγου μας και την χοροδιδασκαλο Κατερίνα Βασιλείου για την παρουσία τους και την ενέργεια που μας δώσανε με τους χορούς τους.

Ευχαριστούμε θερμά τους μεγάλους χορηγούς μαςΑρτοζαχαροπλαστεια ΣκλαρηςΑίας Προϊόντα λευκού μαρμάρουΕυχαριστούμε θερμά

Τον Πολιτιστικός-Μορφωτικός Σύλλογος Αντιφιλίππων ,

τον πολιτιστικό Σύλλογο Παλαιοχωριου, τον Πολιτιστικός Σύλλογος Γεωργιανής

και την Ταβέρνα Σπηλιά για την παραχώρηση τραπεζοκαθισματων.

Ευχαριστούμε θερμά Τον Σκλαρη Χρήστο για την δωρεά δύο ψησταριων,

Τον Κωνσταντίνο Θομλουδη για την δωρεά δύο συσκευών για την λαχειοφορο αγορά,

Τον Αδάμ Μαγκαφινη για την παραχώρηση ψυγείου,

Τον Απόστολο Τσομπουλτη για την εκτύπωση των αφισών,

Τον Πέτρο Δημητρακουδη για την παραχώρηση κατάψυξης,

Τον Γιάννη φαφα για την δωρεά αμπελόφυλλων,Τα οικοδομικά υλικα Τσιπουροπουλος για το πανί σκιασηςΤον Απόστολο Σκλαρη για την δωρεά φελιζολ.

Ευχαριστούμε θερμά την ενορια και τον πάτερ Ζαχαρία για την παραχώρηση του χώρου και την στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια .

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο, τους εργαζόμενους του Δήμου και τον αντιδήμαρχο Παγγαίου Ευάγγελο Σαραντούδη ο οποίος ήταν εκεί σε οτιδήποτε χρειαστήκαμε.

Ευχαριστούμε μια, μια τις γλυκύτατες νοικοκυρές που με μεράκι και αγάπη για το χωριό φτιάξανε πάνω από 80 κατσαρόλες σαρμαδακια για όλους εμάς.Ευχαριστούμε τον κόσμο που επέλεξε να περάσει την Κυριακή του μαζί μας ανηφορίζοντας για την Νικησιανη και τον Αγιο Γεώργιο.

Η παρουσία σας μας έδωσε απεριόριστη χαρά και μας τιμά ιδιαίτερα. Τέλος, ευχαριστούμε τους ανθρώπους που τρέχαμε επί μια εβδομάδα για την προετοιμασία της εκδήλωσης, τους εθελοντές μας.

Η μεγαλύτερη επιτυχία ειναι ότι στο τελος της μερας είμαστε όλοι μαζί, αγκαλιασμένοι και αγαπημένοι και αυτό δείχνει ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα για το χωριό μας και το μέλλον του τόπου.

Με τιμή το ΔΣ του συλλόγου ο Αραπης.Πασχάλης Τσιλιγκιρης Νίκος Βεργούδης Νίκος Σκλαρής Ελισάβετ ΣκλαρήΕλένη Μαυρουδή Γαρυφαλια Παπαμανουήλ Πολύζω Μηχανετζή


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑