Ειδήσεις

Published on October 2nd, 2023 | by paggaiorama

0

Απροκάλυπτο αβαντάρισμα σε Αναστασιάδη…

ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΜΑΧΙΑ – NTIMΠEIT ΤΟΥ ΕΝΑ CHANNEL…

Αν και εξήγησε τους λόγους που δεν συμμετείχε στο ντιμπέιτ ή τηλεμαχία του Ena Channel η υποψήφια δήμαρχος Παγγαίου Μαρία Βαρύτη, το βράδυ της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου (βρίσκεται σε εξέλιξη), ο δημοσιογράφος που θα διηύθυνε την διαδικασία εκτός του ότι χαρακτήρισε την μη συμμετοχή της «φυγομαχία» κάνοντας έναν άθλιο μονόλογο για μια παράδοση που σπάει, χρησιμοποιώντας φωτογραφίες πρώην δημάρχων, έκανε κάτι χειρότερο, έδειξε την άδεια καρέκλα με το μικρόφωνο.

Φυσικά στον πρόλογό του ο κύριος Γιάννης Χατζημαννουληλ με περισπούδαστο ύφος ουσιαστικά αντέκρουσε τις αιτιάσεις της κυρίας Βαρύτη και τους λόγους που εξήγησε σε γραπτή της δήλωση την ανάγκασαν να μην συμμετέχει και μάλιστα με ειρωνικό τρόπο, που δεν συνάδει με δημοσιογράφο τοπικού καναλιού…

Βέβαια και ο δήμαρχος Παγγαίου είπε την δική του εξήγηση, όπως και ο συμμετέχων υποψήφιος δήμαρχος της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Μιχάλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος ήταν προσεκτικός σε ότι αφορούσε την κυρία Βαρύτη και αυτό δείχνει το ήθος του.

Και ενώ θα περίμενε κανείς ο δημοσιογράφος να «στρίμωχνε» τον δήμαρχο κύριο Φίλιππο Αναστασιάδη, εκείνος τον άφησε να κάνει τον γόνιμο μονόνολογό του με ερωτήσεις που ουσιαστικά αβαντάριζαν τον δήμαρχο Παγγαίου, όπως του ότι έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη στον αθλητισμό (με γελάκια του δημοσιογράφου), ότι κάνει έργα εκατομμυρίων για το Παγγαίο, είναι επιτυχημένος και άλλα πολλά που ανέδειξαν ότι η τηλεμαχία …δεν ήταν και τόσο σκληρή στην αρένα!

Όσο για την παρουσία του κυρίου Μιχάλη Διαμαντόπουλου ήταν σωστή με ουσιαστικές ερωτήσεις στον κύριο Αναστασιάδη που δεν απαντήθηκαν επαρκώς και με στοιχεία!

Όποιοι είχαν την υπομονή να απολαύσουν τους μονολόγους των επιτυχιών του δημάρχου και τα αβανταρίσματα του δημοσιογράφου, κατάλαβαν πολλά…

Μπράβο στο Ena Channel!

Όσο για τα όσα είπε ο δήμαρχος σχετικά με τις επιτυχίες του «θα τα αναλύσουμε αρκούντως»…

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑