Ειδήσεις

Published on August 21st, 2023 | by paggaiorama

0

Κατέρρευσε θαμώνας ταβέρνας στην Παραλία Οφρυνίου

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ

ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΡΟ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ 50.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ… Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ;

Σε ανάρτησή της η κυρία Αριάδνη Παπαφωτίου σημειώνει:

Χθες στις 11.00 το βράδυ σε ταβέρνα της Παραλίας, κινδύνεψε σοβαρά η ζωή ενός ανθρώπου που κατέρρευσε κατά τη διάρκεια γεύματος, μπροστά στην οικογένεια και τους φίλους του.

Φυσικά το Κ.Υ. Τούζλας ήταν ΚΛΕΙΣΤΟ και για άμεση διακομιδή με ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ούτε λόγος, αφού το ΕΚΑΒ απάντησε στην κοπέλα που το κάλεσε οτι …δεν ξέρει που είναι η Παραλία Οφρυνίου!!!

Τελικά, τις πρώτες βοήθειες προσέφερε με επιτυχία Βούλγαρος Ιατρός που παραθερίζει εδώ και τον αναζήτησαν οι φίλοι του ασθενή, με την κρίσιμη συνδρομή των ιδιοκτητών και του προσωπικού της Ταβέρνας.

Ο Ιατρός έτρεξε από το σπίτι του με τον εξοπλισμό του και κάποια φάρμακα και ο ασθενής φάνηκε να επανήλθε μετά από κάποια ώρα.

Περαστικά και γρήγορα στον ασθενή. Πολλά Μπράβο για το ενδιαφέρον και την άμεση κινητοποίηση όσων βοήθησαν και ιδιαίτερα των ανθρώπων του μαγαζιού, που αντέδρασαν άμεσα και έμπρακτα.

Ερωτήματα.

Το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ Οφρυνίου γιατί λειτουργεί ΜΟΝΟ την ΗΜΕΡΑ, όταν την τουριστική περίοδο στην Παραλία διαμένουν πάνω από 50.000 άνθρώποι?

ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ δεν πρέπει να υπάρχει στο Κ.Υ.? –Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ προκάλεσε με τις δυναμικές του παρεμβάσεις την στελέχωση του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ.

Ο Δήμος, η ΥΠΕ και η Πολιτεία πρέπει να φροντίσουν να λειτουργεί σωστά.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑