Ειδήσεις

Published on June 17th, 2022 | by paggaiorama

0

Πρόβλημα στην παράταξη Αναστασιάδη!

Η ανακοίνωση ότι στις επόμενες εκλογές ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης θέλει να πάει με τη νεολαία, δεν μέτρησε καλά στα παιλότερα στελέχη της παράταξής του, τα οποία διαβάζοντας την δήλωση ότι: “«Η νέα γενιά μπροστά για τον τόπο μας”, δεν τους ικανοποίησε καθώς πιστεύουν ότι τους έστειλε ένα μήνυμα.

Τι ανέφερε ο δήμαρχος Παγγαίου; “Με σπιρτάδα, όρεξη, με γνώσεις και ευαισθησίες, αλλά και τη γλυκιά τρέλα της νιότης. Αν με ρωτήσετε για τις κομματικές τους πεποιθήσεις πραγματικά δεν τις γνωρίζω, δε με ενδιαφέρει άλλωστε.

Αν με ρωτήσετε τι ήταν αυτό που τους έχει επηρεάσει, θα σας έλεγα να ρωτήσετε τους ίδιους, αν και η αγάπη για τον τόπο είναι δεδομένη. Για ένα όμως είμαι σίγουρος, ότι θα δώσουμε μαζί τις μάχες του μέλλοντος, θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας και θα τα καταφέρουμε.

Γιατί η ανανέωση, η φρεσκάδα, οι νέες ιδέες, ακόμη και η αμφισβήτηση είναι οξυγόνο για τις τοπικές κοινωνίες. Στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές οι νέοι θα έχουν τον πρώτο λόγο».

Οι παλιότεροι της παράταξής του, θεώρησαν ότι η ανάρτηση αυτή τους απομονώνει και έχουν ξεκινήσει ζυμώσεις για να δουν τι θα κάνουν από εδώ και πέρα…

Μάλλον φουρτούνες περιμένουν τον δήμαρχο που θα ζητήσει τρίτη τετραετία (η οποία θα είναι πενταετία) κάτι που δεν βλέπουν με καλό μάτι οι …βουλευτές!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑