Ειδήσεις

Published on November 1st, 2023 | by paggaiorama

0

Γαμπρός Καρρά: Αφήστε ήσυχο τον Βασίλη…

ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ: «Έχετε καταφέρει να καταρρακώσετε την οικογένεια του περισσότερο από ότι η ίδια η ασθένειά του»

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο γαμπρός του Βασίλη Καρρά «μίλησε» για την υγεία του τραγουδιστή, αναφέροντας πως δίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια το δικό του αγώνα.

Ο Λάμπρος Αντράλας αγαπάει πολύ τον πεθερό του, Βασίλη Καρρά και φαίνεται πως τα έχουν βρει μεταξύ τους, Μάλιστα, ο νεαρός ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα στα social media με τον γνωστό τραγουδιστή.

Ο γαμπρός του δημοφιλούς τραγουδιστή κοινοποίησε την ανακοίνωση από την επίσημη σελίδα του Βασίλη Καρρά στο Facebook, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Τον τελευταίο καιρό ο αγαπημένος σε όλους μας Βασίλης Καρράς δίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια τον δικό του αγώνα με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ουδέποτε έκρυψε ο ίδιος απο τον κόσμο ούτε και εμείς που είμαστε η επίσημη φωνή του.

Τις τελευταίες ημέρες και στο βωμό του χρήματος απο διάφορα site του διαδικτύου διακινούνται μακάβριες ειδήσεις με αποκορύφωμα την τελευταία ώρα που κυκλοφορεί ότι ο καλλιτέχνης δε βρίσκεται πια στη ζωή.

Διαβεβαιώνουμε όλο τον κόσμο ότι τίποτα απο αυτά που γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και οτιδήποτε αφορά την υγεία του θα το μαθαίνετε με πλήρη εντιμότητα από εμάς. Έχετε καταφέρει να καταρρακώσετε την οικογένεια του περισσότερο από ότι η ίδια η ασθένειά του. Σας θερμοπαρακαλούμε να σεβαστείτε τον αγώνα του επιτέλους…»


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑