Ειδήσεις

Published on August 13th, 2023 | by paggaiorama

0

Προσέξτε την πτώση….ο Λαός κρίνει!

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΤΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

Με ανάρτησή του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Παγγαίου Δημήτρης Μπαταλογιάννης ασκεί κριτική στα όσα αναφέρει σε δηλώσεις και αναρτήσεις του ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης που επιτίθεται στην Μαρία Βαρύτη και σημειώνει:

“Η δημοκρατία για να λειτουργήσει χρειάζεται αντιπολίτευση και ως εκ τούτου μας χαροποίησε η ανακοίνωση της υποψηφιότητας της κ. Βαρύτη .

Εμείς επιλέγουμε να μαθαίνουμε από τον αντίπαλο και όχι να τον αγνοούμε “Έτσι ξεκινάει η απάντηση του κ. Αναστασιάδη στην καταγγελία της κ. Βαρύτη.

Αφού αφήνει να ξεχειλίσει η Αλαζονεία εννιά χρονών που τον διακατέχει, έτσι για να μη ξεχνιόμαστε και θέτει την κ. Βαρύτη στην θέση της Αντιπολίτευσης δύο μήνες πριν τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.

Ο κυρίαρχος Λαός που ΘΑ κρίνει το αποτέλεσμα, εδώ και εννέα χρόνια έχει πάει περίπατο για τον κ. Αναστασιάδη.

Γι Αυτόν, όλα έχουν ήδη κριθεί. Για ποιον λόγο άραγε να γίνουν οι εκλογές και να ταλαιπωρηθούν οι Δημότες μας;Ας Τον στέψουμε από τώρα Χαλίφη στην θέση του Χαλίφη.

Άλλωστε μόνο αυτό Τον απασχολεί όλα αυτά τα χρόνια. Η εκλογή Του.

Τα υπόλοιπα είναι απλές λεπτομέρειες.

Αν στα εννέα χρόνια ξεκινά να απευθύνεται στην συνυποψήφια Του τοποθετώντας την , έτσι απλά στην Αντιπολίτευση, φανταστείτε αν θα ξαναεκλεγεί που θα φτάσει η Αλαζονεία Του.

Απαντώντας στο δεύτερο ανέκδοτο της τοποθέτησης του, πότε δεν είχατε την διάθεση να μάθετε από τον αντίπαλο κ. Αναστασιάδη και πολλές φορές ακόμη και επιδεικτικά μας αγνοήσατε, σε κάθε τεκμηριωμένη πρόταση μας.

Τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, δεν θα τις κρίνει η Αλαζονεία , ούτε τα “βαρύγδουπα” ονόματα των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων που έκαναν την Τοπική Αυτοδιοίκηση επάγγελμα.Αυτοί άλλωστε είναι και οι βασικοί λόγοι που ο ευλογημένος τόπος μας δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι.

Τις επερχόμενες εκλογές κ. Αναστασιάδη θα τις κρίνει ο Κυρίαρχος Λαός, που συνεχίζετε προκλητικά και χωρίς κανένα φόβο να τον αγνοείτε.

Προσέξτε κ. Αναστασιάδη όσο ψηλά Θέτετε Εαυτόν τόσο μεγάλος θα είναι ο κρότος της πτώσης Σας….


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑