Ειδήσεις

Published on April 4th, 2024 | by paggaiorama

0

Ο Δήμαρχος δεν ήξερε που αποτεφρώνονται τα νεκρά ζώα;

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ…

Τι αναφέρει σε ανάρτησή του ο δημοτικός σύμβουλος Δήμου Παγγαίου, Ανέστης Τσαβδαρίδης: “Ένα από τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης της σημερινής συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής Παγγαίου ήταν, για πρώτη φορά, η δημιουργία κωδικού στον προϋπολογισμό με 2.000 ευρώ για την αποτέφρωση αδέσποτων ζώων .

Θεώρησα το θέμα πολύ σοβαρό και έθεσα ορισμένα ερωτήματα .

Ζήτησα αρχικά από τον κ. Δήμαρχο , ο οποίος είναι και πρόεδρος της Επιτροπής, να μας ενημερώσει, πού θα αποτεφρώνονται τα νεκρά αδέσποτα .

Η απάντησή του ήταν ότι δεν ξέρει.

Στο επόμενο ερώτημα για το πού κατέληγαν μέχρι σήμερα τα ζώα δεν πήρα απάντηση, γιατί απ’ ότι κατάλαβα δεν υπήρχε κάποια πρόβλεψη και είναι προφανές πού κατέληγαν .

Συνεχίζοντας ζήτησα να μας πει γιατί δεν υπάρχει κάποια διαδικασία , καμία πρόβλεψη για την αποτέφρωση ή την υγειονομική ταφή δεσποζόμενων και ζώων παραγωγής .

Η απάντηση αυτήν την φορά ήταν “να το δούμε”.

Το συμπέρασμα δυστυχώς είναι ότι εν έτει 2024, ο Δήμος Παγγαίου, που η Δημοτική Αρχή αρέσκεται να τον αποκαλεί “σύγχρονο ευρωπαϊκό δήμο”, δεν έχει μέχρι σήμερα μεριμνήσει για την οργανωμένη διαχείριση των νεκρών αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων !!!”.

ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΨΗΦΙΣΕ Η ΣΥΝΤΡΗΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑