Ειδήσεις

Published on July 29th, 2023 | by paggaiorama

0

Ξεκινάμε… εμφάνιση στα sosial media της Μαρίας Βαρύτη

ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ… (1) Facebook

Με μια πρώτη ανάρτηση η υποψήφια δήμαρχος Παγγαίου Μαρία Βαρύτη αποκαλύπτει πιθανόν τον τίτλο του συνδυασμού της και σηματοδοτεί το ΞΕΚΙΝΗΜΑ για την υποψηφιότητά της στον Δήμο Παγγαίου… με βαρύ βιογραφικό!

Αναφέρει σχετικά:

Είμαι η Μαρία Βαρύτη, κάτοικος Νικήσιανης και γεννήθηκα το 1973 στη Θεσσαλονίκη.

Μεγαλώνοντας με γονείς τους Γιώργο και Χρυσούλα Βαρύτη, έντιμους δικηγόρους, με βοήθησε να αντιλαμβάνομαι από νεαρή ηλικία την αξία της δικαιοσύνης και της διαφάνειας.

Από το 1991 εως το 1995 σπούδασα στη Νομική Σχόλη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή.

Παράλληλα με τη δικηγορική μου άσκηση απέκτησα Μεταπτυχιακό Τίτλο σπουδών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στον τομέα του Αστικού, Δικονομικού και Εργατικού Δικαίου. Από το 1997 είμαι ενεργή δικηγόρος και διατηρώ γραφείο στην Ελευθερούπολη.

Μιλώ τρεις ξένες γλώσσες αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά.

Είμαι παντρεμένη με τον Λεωνίδα Θεοδοσιάδη, ιδιωτικό υπάλληλο, με τον οποίο έχουμε αποκτήσει 3 παιδιά, την Κλειώ 18 ετών φοιτήτρια Νομικής, τον Ιάσωνα 16 ετών μαθητή της Β’ Λυκείου και τη Νεφέλη 14 ετών μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου.

Η πεποίθησή μου πως η πολιτική δράση είναι η διέξοδος για τη δημιουργία μιας πιο δίκαιης κοινωνίας με οδήγησε να συμμετέχω στα κοινά του δήμου μας από το 2010.

Έκτοτε και έως το 2014 διετέλεσα μέλος του ΔΣ του ΝΠΔΔ του Δήμου Παγγαίου με αρμοδιότητα τους παιδικούς σταθμούς. Από το 2018 ασχολούμαι ενεργά με το τμήμα βόλεϊ του ΓΣ Ελευθερούπολης και από το 2021 κι έπειτα, έχω την τιμή να μετέχω στο Δ.Σ. του Συλλόγου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑