Ειδήσεις

Published on August 12th, 2023 | by paggaiorama

0

Η ευαισθησία μου για το Περιβάλλον είναι γνωστή

Σε όποιον υπαινίσσεται ότι είμαι φερέφωνο, την απάντηση θα δώσουν οι δημοκρατικοί πολίτες την 8η Οκτωβρίου.

Η απάντηση της Μαρίας Βαρύτη στην ανακοίνωση της ΔΕΥΑΑ Παγγαίου και τις δηλώσεις του κ. Φίλιππου Αναστασιάδη

Μέσω του δελτίου Τύπου που εξέδωσε η Διοίκηση της ΔΕΥΑΑ Παγγαίου και δηλώνοντας ότι, μόλις χθες (11.8.2023) προέβη στις απαραίτητες παρεμβάσεις σύνδεσης των αγωγών με το υπάρχον εξωτερικό δίκτυο αποχέτευσης, επιβεβαιώνει ξεκάθαρα την υγειονομική και οικολογική καταστροφή που συντελείται τα τελευταία χρόνια.

Αυτή έχει προέλθει από τους δύο αγωγούς, στην Τοπική Κοινότητα Γεωργιανής της ΔΕ Παγγαίου, που δυστυχώς συνεχίζει να συντελείται μέχρι και σήμερα, παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις της Δημοτικής Επιχείρησης.

Ενώ όσον αφορά την δήθεν άψογη λειτουργία της ΔΕΥΑΑΠ, υπενθυμίζουμε την παρέμβαση της Διεύθυνσης Υγείας στη Δ.Ε. Ορφανού μετά από σχετική καταγγελία του Εξωραϊστικού Συλλόγου Οφρυνίου – Ορφανίου – Κάριανης στις 12 Ιουλίου 2023.

Από πότε το ενδιαφέρον των δημοτών για το περιβάλλον και την προστασία του, και πολύ περισσότερο το ενδιαφέρον μιας υποψήφιας δημάρχου πρέπει να υποκινείται από κάποιους για να εκδηλωθεί;

Με υποτιμά ως άνθρωπο, ως επιστήμονα,  αλλά κυρίως ως γυναίκα η δήλωση του κ. Δημάρχου ότι δήθεν υποκινούμαι από άλλους για να διατυπώσω τις θέσεις, τις απόψεις και τους προβληματισμούς μου. 

Για όσους με γνωρίζουν, ξέρουν πολύ καλά την ευαισθησία μου για το συγκεκριμένο ζήτημα, οπότε δεν χρειάζεται να επεκταθώ.

Θέλω να διαβεβαιώσω τους συνδημότες και τις συνδημότισσές μου, ότι θα συνεχίσω να δίνω το παρών και να παλεύω με ζήλο για όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν προσπαθώντας να δίνω λύσεις. 

Ο ζήλος μου θα είναι εντονότερος για θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, καθώς αφορούν άμεσα το μέλλον των παιδιών μας και του τόπου μας!

Σε όποιον λοιπόν υπαινίσσεται ότι είμαι φερέφωνο, την απάντηση θα δώσουν οι δημοκρατικοί πολίτες την 8η Οκτωβρίου.

Μαρία Βαρύτη
Υποψήφια Δήμαρχος Παγγαίου 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑