Ειδήσεις

Published on February 5th, 2023 | by paggaiorama

0

Κοπή πίτας με αιμοδοσία στο Κοκκινόχωμα!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Αγαπητά μέλη και φίλοι του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κοκκινοχώματος.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 09:00 έως 14:00 θα πραγματοποιηθεί η Χειμερινή Αιμοδοσία του Συλλόγου μας στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Κοκκινοχώματος.

Παράλληλα στο χώρο της αιμοδοσίας θα πραγματοποιηθεί η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και θα διεξαχθούν οι Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

*Δικαίωμα ψήφου θα έχουν όλα τα μέλη του συλλόγου που έχουν δώσει έστω και μία φορά αίμα στις αιμοδοσίες του συλλόγου μας.

*Δικαίωμα για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο για το Διοικητικού Συμβουλίου έχουν όσοι έχουν δώσει έστω και μία φορά αίμα στις αιμοδοσίες του συλλόγου μας.

**Όποιος επιθυμεί να είναι υποψήφιος στις εκλογές για ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΑ Κοκκινοχώματος θα πρέπει να δηλώσει ενδιαφέρον έως και την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 .

– Δήλωση ενδιαφέροντος για τις εκλογές στο τηλέφωνο 6989951924 (Θεοφυλακτίδης Ιωάννης) ή στο email: sea.kokkinoxomatos@gmail.com


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑