Ειδήσεις

Published on August 1st, 2022 | by paggaiorama

0

Άκρα του τάφου σιωπή για το πεσμένο αεροπλάνο…

Περιέργως πως σταμάτησε κάθε δημοσιότητα για το πεσμένο αεροσκάφος Ουκρανικής εταιρείας που κατέπεσε στο αγρόκτημα μεταξύ Αντιφιλίππων και Παλαιοχωρίου στις 16 Ιουλίου 2022, βράδυ Σαββάτου.

Η τελευταία αναφορά για το μοιραίο αεροσκάφος τύπου Antonov δημοσιογραφικά έγινε από την Deutsche Welle.

«Η πρόσφατη συντριβή του Antonov στην Ελλάδα επαναφέρει συνειρμούς και ερωτήματα για το πανίσχυρο σερβικό λόμπι των όπλων και τις σχέσεις του με την πολιτική εξουσία», έγραφε στο δημοσίευμά της η Deutsche Welle.


Όπως σημείωνε, «σερβικά όπλα πωλήθηκαν από έναν έμπορο αγνώστων στοιχείων και φορτώθηκαν σε οκρνικό αεροσκάφος για να μεταφερθούν στο Πακιστάν, αλλά δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους, καθώς το αεροπλάνο κατέπεσε και συνετρίβη στη Βόρεια Ελλάδα.
Όλα αυτά θυμίζουν κινηματογραφικό θρίλερ, αλλά συνέβησαν στην πραγματικότητα.».

Είχαμε ακόμη την παρέμβαση του καθηγητή Σαρηγιάννη ο οποίος θεωρεί ότι πρέπει να γίνονται συνεχείς μετρήσεις στο σημείο της πτώσης ώστε να διαπιστωθεί αν η καταστροφή του δεν έφησε κανένα σημείο περιβαλλοντικής επιβάρυνσης.

Τέλος έχουμε σε εξέλιξη και την αποκομμιδή και απομάκρυνση των υπολειμμάτων από τα πυρομαχικά και ότι άλλο απέμεινε από την συντριβή.

Ενημέρωση καμία… Σιγή ασυρμάτου!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑