Ειδήσεις

Published on July 20th, 2022 | by paggaiorama

0

Εντύπωση προκαλεί η υπερπροβολή του Γ. Καλλινικίδη

Σε τηλεοπτικά παράθυρα και συνεντεύξεις έχει εμφανιστεί τα τελευταία 24ωρα ο γενικός γραμματέας του Δήμου Παγγαίου Γιώργος Καλλινικίδης και μάλιστα σε υπερθετικό βαθμό.

Η υπερπροβολή αυτή έχει προκαλέσει ερωτήματα ακόμη και σε άτομα της παράταξης του Φίλιππου Αναστασιάδη που αναρωτιούνται προς τι τόση έκθεση στα ΜΜΕ.

Μάλιστα η δήλωσή του στον Ενήμερο ότι: “οι πολίτες θα πρέπει να εμπιστεύονται τους επίσημους φορείς και να κλείνουν τα αυτιά τους στους «συνωμοσιολόγους του πληκτρολογίου», έχει προκαλέσει πλήθος αποριών πως ένας γενικός γραμματέας ενός Δήμου εμφανίζεται ως εκπρόσωπος Τύπου του Δήμου Παγγαίου!

Βέβαια κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να κάνει δηλώσεις αλλά στην προκειμένη περίπτωση λογικά ο κύριος Καλλινικίδης θα πρέπει να είχε την απόλυτη συναίνεση του δημάρχου Παγγαίου, Φίλιππου Αναστασιάδη!

Παραθέτουμε την επίμαχη δήλωση του κυρίου Καλλινικίδη ολόκληρη στην εφημερίδα Ενήμερος:

«Οι πολίτες πρέπει να εμπιστεύονται τους επίσημους φορείς. Επίσημος φορέας δεν μπορεί να είναι το facebook κι ό,τι γράφει εκεί μέσα ο καθένας, χωρίς να έχει καμιά σχέση, αναπτύσσοντας διάφορες θεωρίες συνωμοσίας.

Εμείς είμαστε εκεί. Έχουμε οικογένειες, παιδιά και βρεθήκαμε επί τόπου από την πρώτη στιγμή. Αν ήταν έτσι όπως γράφουν μερικοί «σοφοί» και συνωμοσιολόγοι θα ήμασταν εκεί;

Κάποιοι από τον καναπέ τους αναπτύσσουν τις θεωρίες τους, εμείς όμως δεν είμαστε στον καναπέ.

Ήμασταν από την πρώτη στιγμή εκεί, ξενυχτήσαμε και βρισκόμασταν στο πεδίο κι όχι στον καναπέ του σπιτιού μας με το πληκτρολόγιο και το κινητό στο χέρι γράφοντας διάφορες θεωρίες.

Διαβάσαμε απίστευτα κυριολεκτικά πράγματα που εντείνουν την ανησυχία των πολιτών.

Έχουμε να παλέψουμε και αυτό. Ξαναλέω οι πολίτες πρέπει να εμπιστεύονται τους επίσημους φορείς, οι οποίοι μη το ξεχνάμε, είναι και αυτοί άνθρωποι».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑