Ειδήσεις

Published on August 21st, 2023 | by paggaiorama

0

Εικόνες φιλόζωης φρίκης στην Αυλή Παγγαίου

ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ

Οι εικόνες που αντίκρυσαν μέλη φιλοζωικού συλλόγου στο σπίτι μιας 65χρονης φιλοζώου στην Αυλή Παηγγαίου ήταν συγκλονιστικές εώς φρικιαστικές.

Η γυναίκα ζούσε σε ένα σπίτι όπου φιλοξενούσε πληθώρα ζώων τα οποία μάζευε από την ευρύτερη περιοχή και τα “φρόντιζε”, προφανώς δεν είχε τα μέσα και οι συνθήκες τις οποίες ζούσαν η ίδια και τα ζώα είναι εντελώς άθλιες.

Προ λίγων ημερών, η γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή, αφού εις βάρος της εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις που σχετίζονταν με το επάγγελμά της και έτσι η κατάσταση που επικρατούσε στο σπίτι της βγήκε στο «φως», με εικόνες που ξαφνιάζουν!

Φιλόζωοι της περιοχής κάνουν έκκληση μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης σε όσους έχουν δώσει κατά καιρούς ζώα στην εν λόγω κυρία, να επικοινωνήσουν για να βρεθεί μια λύση.

Σημειώνεται ότι εντός του σπιτιού βρέθηκαν πάνω από 50 μικρά ζώα, κυρίως γάτες, σε άθλια κατάσταση, υποσιτισμένα και αρκετά ήδη νεκρά!

Για την περίπτωση αυτή οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Παγγαίου θα πρέπει να επέμβουν άμεσα και με εντολή Εισαγγελέα να μπουν στο σπίτι να το καθαρίσουν και να το απολυμάνουν ενώ να οδηγήσουν τα ζώα σε ασφαλές καταφύγιο μια και αυτό που κατασκεύασε ο Δήμος στο Κοκκινόχωμα έγινε για τέτοιες περιπτώσεις.

Το ερώτημα είναι αν ο Δήμος Παγγαίου γνώριζε την κατάσταση και τι έκανε γιαυτή!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑