Ειδήσεις

Published on December 18th, 2023 | by paggaiorama

0

Ποιά λυματολάσπη, με ποιά ΔΕΥΑΚ;

ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΑ

Στις 19 Δεκεμβρίου 2023, στις 12:00, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Απόστολος Χρόνης, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη, και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Παγγαίου, Πάρη Γρηγοριάδη, θα υπογράψει σημαντικό συμφωνητικό.

Η συμφωνία αφορά το έργο “Κατασκευή Μονάδας Προχωρημένης Επεξεργασίας Ιλύος από τις Ε.Ε.Λ. των Δήμων Καβάλας και Παγγαίου”. Η τελετή υπογραφής θα λάβει χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας.

Το έργο αυτό αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα για τη βελτίωση της υγείας του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη διαχείριση των λυμάτων στην περιοχή. Η κατασκευή μιας προχωρημένης μονάδας επεξεργασίας ιλύος θα συμβάλει σημαντικά στην εξοικονόμηση νερού και στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων των λυμάτων.

Η παρουσία του Δημάρχου και των εκπροσώπων των δύο ΔΕΥΑ στην υπογραφή αυτή δείχνει τη σημασία που δίνεται στη συνεργασία για την επίτευξη σημαντικών έργων για την κοινότητα. Αναμένεται ότι το έργο θα έχει ευρύτατα οφέλη για τους κατοίκους και το περιβάλλον της περιοχής.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑