Ειδήσεις

Published on October 9th, 2023 | by paggaiorama

0

Το μήνυμα Τοψίδη για την Κυριακή 15 Οκτωβρίου

Πριν και πάνω από όλα, ευχαριστούμε όλες και όλους για την στήριξη που έδειξαν στην μοναδική ανεξάρτητη παράταξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Ο α’ γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης ολοκληρώθηκε αποδίδοντας στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ποσοστό 35,33%.

Το ποσοστό αυτό είναι η ισχυρή λαϊκή εντολή ώστε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα την Κυριακή 15 Οκτωβρίου και να αποδώσουμε την Περιφέρεια ΑΜΘ στην πραγματική λαϊκή βούληση και όχι στην κατευθυνόμενη ψήφο.

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ δημιουργήθηκε και πορεύτηκε χωρίς κομματικές δεσμεύσεις, με μοναδική υποχρέωση την υπηρεσία προς τους πολίτες της Περιφέρειας μας και αποκλειστικό πρόταγμα το συμφέρον του τόπου και των ανθρώπων του.

Με αυτές τις αρχές δίνουμε τη μάχη του β’ γύρου προκειμένου να καταφέρουμε την ανατροπή και να αποδείξουμε όλοι μαζί, ανεξάρτητα από κόμματα και χρώματα ότι εμείς ορίζουμε το μέλλον του τόπου μας.

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ και οι άνθρωποι της, έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κερδίζουν μάχες. Το 2019, το ποσοστό που είχε συγκεντρώσει η παράταξη στο α’ γύρο ήταν 30,66% και έγινε 49.23%. Αυτή τη φορά το ποσοστό του 35,33% μπορεί και πρέπει να γίνει 55%.

Στον αγώνα αυτό καλούμε όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου να δηλώσουν ισχυρό παρών την Κυριακή 15/10, για να δώσουμε στην Περιφέρεια μας, την ανάπτυξη που της αξίζει: Την ανάπτυξη που σχεδιάζουμε εμείς για εμάς, εμείς για τον τόπο μας, εμείς για τους ανθρώπους μας. 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑