Ειδήσεις

Published on December 4th, 2022 | by paggaiorama

0

Όσοι επιλέγουν Αναστασιάδη θα συμπορευτούν μαζί του;

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ;

Η κατάσταση στον Δήμο Παγγαίου έχει καταντήσει ανέκδοτο με την εμμονή κάποιων να θέλουν να δώσουν στον νυν δήμαρχο Φίλιππο Αναστασιάδη μια τρίτη θητεία με 80% ποσοστό αποδοχής.

Φυσικά ο κάθε ένας που ανακατεύεται με τα κοινά έχει κάθε δικαίωμα να επιλέγει την παράταξη που τον εκπροσωπεί, αλλά δεν έχει δικαίωμα να αλλοιώνει την εντολή που πήρε από όσους τον ψήφισαν με τις αποφάσεις του.

Το ξεκαθάρισμα του Δημήτρη Μπαταλογιάννη ότι όσοι δημοτικοί του σύμβουλοι ήθελαν να ψηφίσουν τον Προϋπολογισμό που έφερε ο δήμαρχος Παγγαίου για το 2023, έπρεπε να αποχωρήσουν και από την παράταξή του ήταν κρυστάλλινο.

Αλλά οι εν λόγω δημοτικοί σύμβουλοι που επέλεξαν να ψηφίσουν τελικά κόντρα στην κοινή θέση της παράταξης θα πρέπει και να παραιτηθούν ή να δηλώσουν αν έχουν άλλες επιλογές και φυσικά οι ψηφοφόροι τους να αποφασίσουν επίσης αν θα τους ξανατιμήσουν με την ψήφο τους.

Ακούγεται ότι στις εκλογές του 2023 ο Αναστασιάδης θα κάνει περίπατο και θα σαρώσει…

Καλά θα κάνει, αλλά καλύτερο θα ήταν αν σάρωνε με έργα και παρεμβάσεις σε έναν δήμο που ουσιαστικά βρίσκεται στην φάση ή καλύτερα στην αφασία της απραξίας!

Ναι να του δώσετε και το 100% των ψήφων….

Είναι μια λύση, αυτοκαταστροφής!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑