Ειδήσεις

Published on September 12th, 2023 | by paggaiorama

0

Εδώ θα γινόταν το κλειστό της Ν. Περάμου…

ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ

Στις 7 Μαρτίου 2023, δημοσιεύθηκε η εξής είδηση από τον Φίλιππο Αναστασιάδη:

Υπογράφηκε και ξεκινάει άμεσα η εκτέλεση του έργου για τη δημιουργία του Κλειστού Γυμναστηρίου Νέας Περάμου στον Δήμο Παγγαίου, προϋπολογισμού 1.195.000 ευρώ.

«Μια ακόμη δέσμευσή μας παίρνει σάρκα και οστά, καθώς πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός είναι επένδυση για το μέλλον, για την ποιότητά ζωής του τόπου, ακόμη και για την τοπική οικονομία του. Αυτό το έργο είναι μια παρακαταθήκη για τα παιδιά μας και έτσι θα συνεχίσουμε, κοιτώντας μπροστά», ανέφερε ο Δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης.

Μάλιστα θα έδιναν το όνομα του Ιορδάνη Αδαμάκη στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Περάμου…

ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2021…

Στις 16 Αυγούστου 2021 ανακοίνωσαν ότι:

Ένα μεγάλο αθλητικό έργο ανακοινώθηκε και επίσημα για τον Δήμο Παγγαίου, το οποίο θα αναβαθμίσει το αθλητικό «γίγνεσθαι» της περιοχής και παράλληλα θα δώσει τη δυνατότητα στον Δήμο να φιλοξενήσει έτι περισσότερες αθλητικές διοργανώσεις πανελλαδικού επιπέδου.

Συγκεκριμένα, υπογράφηκε η οριστική ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του 2021 του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων του έργου «Κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου στη Νέα Πέραμο» του Δήμου Παγγαίου, προϋπολογισμού 1.195.000 ευρώ. Το Γυμναστήριο πρόκειται να ανεγερθεί στον χώρο του Γυμνασίου και Λυκείου Νέας Περάμου.

Η θετική αυτή εξέλιξη ήταν αποτέλεσμα της ουσιαστικής συνεργασίας του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και έρχεται σε συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης που είχε γίνει ενόψει της επίσκεψης του κ. Αυγενάκη στην Καβάλα στις 20 Μαΐου 2021.

Πώς θα είναι το νέο Γυμναστήριο


Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ….

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ

Με ανάρτησή του ο Ανέστης Τσβδαρίδης σημειώνει:

Η φωτο αποδομεί , χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, το αφήγημα της Δημοτικής Αρχής Παγγαίου για το δήθεν “εργοτάξιο”.

Είναι το Κλειστό Γυμναστηριο στη. Ν. Πέραμο, οι εργασίες κατασκευής του οποίου ξεκίνησαν την άνοιξη και “προχωρούν με γοργό ρυθμό”.

Πριν από μήνες άνοιξαν ένα χαντάκι και το σκέπασαν! Έμεινε το μηχάνημα έρμο και μόνο να συλλογίζεται: “Μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο καιρό , λίγους για πολύ καιρό , δεν μπορείς όμως να κοροϊδεύεις όλους για πάντα”!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑