ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Published on June 25th, 2023 | by paggaiorama

0

Δυναμική είσοδος Σκλαρή στη Νέα Πέραμο

ΕΓΚΑΊΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΉΜΑΤΟΣ ” ΣΚΛΑΡΉΣ ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΊΑ ” ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟ.

Γράφει ο Μπάμπης Παναγιωτίδης

Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 24 Ιουνίου τα εγκαίνια του έκτου καταστήματος της εταιρείας ” ΣΚΛΑΡΉΣ ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΊΑ ” στην είσοδο της Νέας Περάμου.

Το μυστήριο του Αγιασμού τέλεσε ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ.κ.Χρυσόστομος συνοδευόμενος από κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως, παρουσία πλήθους κόσμου και τοπικών παραγόντων.

Σε έναν όμορφο και ειδυλλιακό χώρο ο Ανδρέας Σκλαρής η Παρθένα και τα παιδιά τους, συνεπικουρούμενοι από συγγενείς- φίλους και άρτιο προσωπικό, προχώρησαν σε ένα ακόμη επαγγελματικό βήμα, – αργά και σταθερά – σε μια ακόμη πρόκληση με πάθος – ζήλο και προσήλωση προσφέροντας και απ’ αυτό το σημείο, τα αγαπημένα και γνωστά σε όλους αρτοποιήματα – προϊόντα ζαχαροπλαστικής και έτοιμου φαγητού, πάντα με γνώμονα την φύλαξη της παράδοσης – όντας 3η γενιά – και εξυπηρετώντας τις σύγχρονες γευστικές ανάγκες.

– Όλα αυτά ξεκίνησαν πριν περίπου ενενήντα ( 90 ) χρόνια όταν ο παππούς της οικογένειας, γνωστός ως Μπάρμπα-Ανδρέας, με αγάπη και φροντίδα στην παράδοση ξυπνούσε νωρίς το πρωί για να ετοιμάσει το προζύμι, να ανέβει στο βουνό να φέρει ξύλα, προκειμένου να ανάψει το φούρνο και να ετοιμάσει τις τοπικές συνταγές, που μοσχοβολούσαν σ’ όλο το χωριό.

Μετά ο κυρ.Βαγγέλης Σκλαρής – στην αρχή με τον αδερφό του και στη συνέχεια με την σύζυγό του Μαρία – έδωσαν ώθηση στην οικογενειακή παράδοση και επιχείρηση, μέχρι που ανέλαβε η τρίτη γενιά δημιουργώντας πλούσιες γεύσεις μένοντας πιστοί και αυθεντικοί στο οικογενειακό δόγμα.

Η εταιρεία ” Σκλαρής Αρτοζαχαροπλαστεία ” εκτός των έξι – αποκλειστικά δικών της χώρων – συνεργάζεται με ένα δίκτυο άλλων έξι συνεργατών – πρόταση franchise – δημιουργώντας μια νέα κατηγορία στην αγορά καλύπτοντας το Νομό Καβάλας με τρία καταστήματα στην πόλη της Καβάλας, δύο στην Ελευθερούπολη, ένα στη Χρυσούπολη, δύο πλέον στη Νέα Πέραμο, ένα στη Νέα Ηρακλείτσα, καθώς και το ορμητήριο της εταιρείας που εδρεύει στον Άγιο Χριστόφορο του Δήμου Παγγαίου.

Παράλληλα η εταιρεία εξυπηρετεί τον γειτονικό Νομό Δράμας από δύο καταστήματα.

Σε όλα τα παραπάνω μπορούν να προστεθούν και τα συμβεβλημένα καταστήματα που κάθε πρωινό εφοδιάζονται με όλα τα προϊόντα της ” Σκλαρής Αρτοζαχαροπλαστεία ” .Η εταιρεία αναλαμβάνει επίσης εκδηλώσεις catering – γάμου- βάπτισης – δεξιώσεων – μνημοσύνων.

– Στα εγκαίνια του Σαββάτου παρέστησαν και ευχήθηκαν τον Ανδρέα και την Παρθένα μεταξύ άλλων οι Βουλευτές της Ν.Δ Γιάννης Πασχαλίδης και Μακάριος Λαζαρίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης, ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερών Χρήστος Πριονίδης, η πρόεδρος της Κοινοφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παγγαίου Μυρσίνη Χρυσαφούδη, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μάρκος Δέμπας, πρόεδροι τοπικών συλλόγων – πολλοί φίλοι – γνωστοί – επιχειρηματίες και το μεγαλύτερο μέρος των εργαζομένων στα ” Σκλαρής Αρτοζαχαροπλαστεία “.

Ευχόμαστε με τη σειρά μας καλές δουλειές στον Ανδρέα και την Παρθένα στο νέο τους εγχείρημα , με υγεία και προστασία ΘΕΟΎ.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑