Ειδήσεις

Published on August 8th, 2023 | by paggaiorama

0

Τα ψέλνουν οι δημότες Παγγαίου στον Αναστασιάδη

Μπορεί να διαφημίζει έργα εκατομμυρίων προεκλογικά ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης και να φωτογραφίζεται με υποψηφίους του (στο γραφείο του δημαρχείου;) αλλά οι πολίτες δεν πτοούνται και τα χώνουν χοντρά κάτω από τις αναρτήσεις του…

Πολλές από αυτές στις σελίδες του δημάρχου δεν είναι ορατές, αλλά με κατάλληλο Κλικ ανοίγουν και εκεί διαβάζουμε μόνο παράπονα!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ

Κύριε Δήμαρχε ήθελα πολύ να περάσετε από την Γεωργίου Παπανδρέου να δείτε το δρόμο και τα σκουπίδια και τις τρύπες Ευχαριστώ πολύ

Πόσο άραγε θα κοστίσει συνολικά αυτό το “έργο” που παραμένει κουφάρι πάνω από δέκα χρόνια; Ποιος το κατασκεύασε, γιατί δεν αποπερατώθηκε, γιατί τόσα χρόνια αφέθηκε στην τύχη του και αφού λεηλατήθηκε, βανδαλίστηκε παρέμεινε στην άθλια κατάσταση που είναι τώρα; Ξεχνάμε τους υπεύθυνους και το παίζουν ειδήμονες και σωτήρες σαν να μην έγινε τίποτα. Κατά τ’ άλλα είναι ένα έργο.

ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΈΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΌΓΕΥΜΑ ΤΟ ΒΡΆΔΥ

Η περιοχή πίσω από τη Φραγκόκοτα στη Νέα Πέραμο στο ιστορικό μαγαζί “Αρτζεντινα” είναι διανομής και δομημένη από το 1975. Το ίδιο και ο δρόμος από το γεφυράκι ως τα ΚΑΑΥ και αυτός δομημένος από το 1975. Σε αυτούς τους δρόμους η μόνη παρέμβαση μετα από 50 χρόνια είναι 10 φορτηγά αμμοχάλικο και μάρμαρο σκόνη και ο παραλιακός στο εστιατόριο “Γερμανός” είναι ότι χειρότερο υπάρχει στο παραλιακό μέτωπο της Περάμου. Εσείς θεωρήσατε προτεραιότητα να αλλάξετε για πολλοστή φορά φωτισμό πλακάκια και άσφαλτο στην Ελευθερούπολη.

Όλα ωραία δήμαρχε και μπράβο σου στο έργο σου !! Αλλά ο δρόμος στον Ακροπόταμο δεν βλέπουμε να γίνεται από τα νεκροταφεία του χωριού μέχρι τη δεξαμενή επάνω!! Έχει μπει στο πρόγραμμα και στη χρηματοδότηση αλλά δρόμο δεν βλέπουμε!! Δεν ανεβαίνει αυτοκίνητο επάνω!!

Μήπως ήρθε και η δική μας σειρά να γίνει ο δρόμος πριν μείνουμε χωρίς αυτοκίνητο εξαιτίας της ανωμαλίας του από τις λακούβες; το εύχομαι και το ελπίζω γιατί ο δήμαρχος είχε πει να μην αγχώνομαι.

Καμία αγροτική οδοποιία θα γίνει δήμαρχε γιατί πιο χάλια δεν γίνεται…αυτά τα 9 εκατομμύρια μόνο τα ακούμε

Ούτε και σ αυτές θα δούμε άσφαλτο στην Ηρακλείτσα (περιοχή σαράντα)

Την άλλη 4ετια με υγεία. Εμείς άλλου ψηφίζουμε μάλλον

Τον δρόμο προς το δημοτικό σχολείο και ιατρείο θέλει διόρθωμα- επίσης ο δρόμος από τον φούρνο προς το ΟΤΕ και από την κάτω είσοδο των τεσσάρων σπιτιών είναι χάλια. Καλό είναι να υπάρχει μια μέριμνα. Είχαμε έναν ωραίο τόπο κάποτε.

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ…


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑