Ειδήσεις

Published on June 10th, 2023 | by paggaiorama

0

Το “Φως στο Τούνελ” για την άτυχη Μάλαμα!

Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΙΑΡΙ…

Με την υπόθεση θανάτου της 68χρονης κτηνοτρόφου στην Καβάλα, την Μάλαμα όπως την ήξεραν στο Ποδοχώρι, που έχει λάβει διαστάσεις θρίλερ ασχολήθηκε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη.

Η κάμερα της εκπομπής ταξίδεψε μέχρι το Ποδοχώρι Παγγαίου κατέγραψε εικόνες από το σημείο του θανάτου της κτηνοτρόφου, ενώ συνομίλησε και με τον σύζυγο της άτυχης γυναίκας.

Ο σύζυγος της κτηνοτρόφου που βρέθηκε νεκρή στο μαντρί της σε χωριό της Καβάλας, μίλησε στην κάμερα του MEGA, αποκλείοντας το ενδεχόμενο ο… δολοφόνος της να είναι ένα κριάρι, όπως πιθανολογείται.

Η 68χρονη είχε εκμυστηρευτεί σε φίλες της πολλές φορές πως ο άνδρας της την χτυπούσε, ενώ είχε φύγει και αρκετές φορές από το σπίτι, σύμφωνα με τον αδελφό της. Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που κατά καιρούς είχε εμφανιστεί με μώλωπες στο χωριό.

«Είμαι 200% σίγουρος πως δεν την έχει σκοτώσει το κριάρι. Δε γίνεται να την χτύπησε στο στήθος και όχι στο πρόσωπο. Κανένας κλέφτης, κανένας ψεύτης, τι να σου πω… Ήθελα να φέρω τη Νικολούλη…», είπε στο MEGA ο σύζυγος της 68χρονης.

Για όσα ακούγονται για τη βίαιη συμπεριφορά του είπε, «Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Είμαι ένας αγράμματος άνθρωπος. Μπορεί να νευρίαζα, αλλά δε θα έφτανα σε τέτοιο σημείο. Τσακωνόμασταν όπως κάθε ανδρόγυνο».

Μάλιστα ο άνδρας δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι λίγες ημέρες πριν βρεθεί νεκρή η 68χρονη την χτύπησε με μία βέργα και μία σόμπα ανέκοψε τη δύναμη.

«Είχα τη βέργα στα χέρια μου και την χτύπησα στον γοφό. Αν δεν ήταν η σόμπα, μπορεί να την χτυπούσα πιο πολύ. Δεν ήθελα να την χτυπήσω, ούτε να την σκοτώσω που μερικοί λένε, και τα παραλένε…», κατέληξε.

Ο τελευταίος άνθρωπος που είδε την κτηνοτρόφο

Την ίδια στιγμή, η εκπομπή εντόπισε και κατάφερε να μιλήσει με τον τελευταίο άνθρωπο που είδε την άτυχη κτηνοτρόφο από την Καβάλα στο ποιμνιοστάσιο, όπου λίγο αργότερα θα βρισκόταν νεκρή.

Ο άνδρας μιλώντας στο MEGA περιγράφει τα όσα αντίκρισε λίγη ώρα πριν συμβεί το μοιραίο. «Η γυναίκα είχε κάνει μια παραγγελία και εγώ απλά της την πήγα εκείνη την ημέρα. Πρέπει να ήταν δύο, δύο και τέταρτο το μεσημέρι. Δεν ξέρω και κάτι για να σας βοηθήσω.

»Ήταν όλα όπως συνήθως, γιατί έχω πάει και άλλη φορά εκεί. Φαινόταν μια χαρά, δηλαδή ούτε ήταν χτυπημένη που ακούστηκαν πολλά, ούτε τίποτα. Εγώ δεν είδα καθόλου τα ζώα. Ίσως να τα είχε βγάλει να βοσκήσουν, δεν μπορώ να ξέρω.

»Δεν γνωρίζω αν ήταν μόνη της, αλλά εγώ δεν είδα κάποιον άλλον εκείνη την ώρα. Τώρα τι να σας πω…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας «κλειδί».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑