Ειδήσεις

Published on December 18th, 2023 | by paggaiorama

0

Ορκίστηκε νέος περιφερειάρχης ο Χριστόδουλος Τοψίδης

Παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Θεόδωρου Λιβάνιου και του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής περιφερειών και περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα  τελέστηκε στην Κομοτηνή η ορκωμοσία του νέου περιφερειάρχη ΑΜΘ Χριστόδουλου Τοψίδη και των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Στην ομιλία του ο νέος περιφερειάρχης ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν στην τελετή και τιμούν με την παρουσία τους την ορκωμοσία του νέου περιφερειακού συμβουλίου. “Γινόμαστε μάρτυρες μιας νέας αρχής , ενός νέου ξεκινήματος για την περιφέρεια , κάθε αρχή δίνει έναν αέρα αισιοδοξίας , σημαίνει όμως και ευθύνες , στην οποία δηλώνουμε με υπερηφάνεια ότι είμαστε έτοιμοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων” είπε ο Χ.Τοψίδης ,ενώ τόνισε “ότι κάθε πρόκληση αντιστοιχεί σε ευκαιρία , ότι κάθε πρόβλημα αντιστοιχεί σε λύση , ότι κάθε εμπόδιο αποτελεί έμπνευση για δημιουργία”.

Ο Χριστόδουλος Τοψίδης αναφέρθηκε στο ανθρώπινο διοικητικό προσωπικό της περιφέρειας , αλλά και στους 22 δημάρχους στους οποίους όπως είπε βλέπει ότι μαζί θα συνδιαμορφώσουν και θα βελτιώσουν την εικόνα της περιφέρειας.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ – ΣΤΕΛΙΟΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑