Ειδήσεις

Published on June 20th, 2022 | by paggaiorama

0

Ανακοίνωση ΚΚΕ για τις πλημμύρες του Παγγαίου

«Για τις συνέπειες από την πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη υπάρχουν σαφείς αποδείξεις για τις κρατικές ευθύνες, μέρος των οποίων πρέπει να καταλογιστούν στη σημερινή και τις προηγούμενες περιφερειακές αρχές», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της, για τις καταστροφές από την πρόσφατη κακοκαιρία, η «Λαϊκή Συσπείρωση» Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Όπως αναφέρει, παραθέτοντας την εικόνα που επικρατεί στον Δήμο Παγγαίου:

Το συνεχιζόμενο έγκλημα με τα Τενάγη του πρώην Δήμου Φιλίππων στην Καβάλα που μετατράπηκαν για ακόμα μια φορά σε λίμνη … περιμένοντας τις μελέτες να ολοκληρωθούν!

Μελέτες που αφορούν αποκλειστικά τον καθαρισμό και τη διευθέτηση της κεντρικής τάφρου που ούτε κατ’ ελάχιστο δεν πρόκειται να αποτελέσουν οριστική και μόνιμη λύση αφού το ζήτημα αφορά τη συνολική διαχείριση των υδάτων της περιοχής.

Κατά τα άλλα η Περιφέρεια κάθε χρόνο πανηγυρίζει (!!!) για τις πιστώσεις που εξασφαλίζει για τα επιμέρους έργα καθαρισμού της τάφρου αλλά ούτε κουβέντα για τα αναγκαία έργα υποδομής.

Την έλλειψη αντιπλημμυρικών έργων στην παραλία του Οφρυνίου του Δήμου Παγγαίου που για μια ακόμα φορά η θάλασσα “ενώθηκε” με τη στεριά!»


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑