Ειδήσεις

Published on March 20th, 2022 | by paggaiorama

0

Καταγγελίες για φόλες σε χωριά του Παγγαίου

Μια ανάρτηση που έρχεται από δημότισσα από το Παλαιοχώρι αναφέρει: «πρώτη φορά κάνω ανάρτηση, ντροπή και έλεος σε εσάς που ρίχνεται φόλες στους δρόμους του χωριού, δεν είναι ολα τα σκυλιά αδέσποτα, που και τα αδέσποτα ακόμη έχουν και αυτά ψυχή και δεν αξίζουν τέτοιο θάνατο!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ».

Η ανάρτηση αυτή και τα σχόλια που ακολουθούν φανερώνουν ένα πρόβλημα που αφορά πολλά χωριά του Παγγαίου,

Διαβάζουμε σε μερικές από αυτές:

  • Πόσο λυπάμαι… Και στα δύο μου χωριά, γίνεται το ίδιο. Τρέμει κάθε μέρα η καρδιά μου μη φάει και η δική μου. Έχουν θανατώσει άπειρα σκυλιά κ πλέον δεν μπορώ να την αφήσω ούτε να τρέξει και το σκυλί έχει αλλάξει ακόμη και στη διάθεσή του γιατί υπάρχουν αυτοί οι ελεεινοί, που δεν ξέρω πια τι μπορεί να τους πειράζει από ένα ζωάκι. Μακάρι να έβρισκα τον τρόπο να τους εντοπίσω και να τους κάνω να πληρώσουν για όσα έχουν κάνει.
  • Πήγε εχθές ο πατέρας μου βόλτα με τα σκυλάκια μας και το ένα από τα δύο έφαγε φόλα, ευτυχώς ζει, αλλά μετά από τρεις ενέσεις είναι θέμα χρόνου αν ζήσει, οχι δεν έχει σημασία αν είναι αδέσποτο ένα ζώο για αυτό και έγραψα ότι τέτοιος θάνατος δεν αξίζει ούτε στα αδέσποτα…
  • Νομίζω ότι στο χωριό ξέρουν…..καταγγελία. Μόνο με αυτό θα σταματήσουν δε υπάρχει πιο φρικτός θάνατος από την φόλα …αλλά τι λέω εδώ νερό από την πλατεία πήρε στο μπιμπερό για τον Ρόκυ η μικρή και της έκαναν παρατήρηση ότι από εκεί πίνουν οι άνθρωποι …..

Εδώ και τώρα μέτρα και τιμωρία!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑