Ειδήσεις

Published on September 19th, 2023 | by paggaiorama

0

Ζούγκλα …Κυκλοφοριακής Αγωγής Παγγαίου

ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΑ

Με ανάρτησή του ο Δημήτρης Νικόπουλος στιγματίζει μια απαράδεκτη κατάσταση…

Εχθές έγινα κοινωνός μιας δημόσιας παράστασης όπου  υπάλληλοι καθαριότητας του Δήμου μας σε πλήρες κέντρο της έδρας του Δήμου διενεργούσαν έλεγχο για πιθανές βλάβες των κάδων απορριμμάτων δίνοντας με έμφαση προσοχή για τις ελλείψεις και ζημιές.

Μπροστά σε έναν κάδο που έχει τα χάλια του εδώ και δύο χρόνια!!!! (εύλογο το ερώτημα, γιατί τώρα?).

Οι φωτό που επισυνάπτονται όμως στην ανάρτηση δεν είναι από το κέντρο της πόλης αλλά από μια παραμελημένη περιοχή όπου εκατομμύρια ευρώ της ευρωπαϊκής Ένωσης «σαπίζουν» ανεκμετάλλευτα.

Δεν πάει πολύς καιρός όπου είχε χυθεί πολύ μελάνι για την καθαριότητα στην οποία είχε προχωρήσει  η Διοίκηση  μέσω  αιρετών Δημοτικών συμβούλων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο χώρος λοιπόν αντιστοιχεί στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής ένας χώρος ο οποίος κάλλιστα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως χώρος αναψυχής αλλά και εκπαίδευσης αρκεί να δοθεί για  κατάλληλη μίσθωση του χώρου.

Πλησίον δε του συγκεκριμένου χώρου βρωμιά και άγιος ο Θεός. Όπως βλέπετε αποθέσεις απορριμμάτων από οικοδομικά υλικά έως και οργανικά απόβλητα .

Να υποθέσω ότι το μάτι των λειτουργών καθαριότητας μάλλον δεν φτάνει στον τόπο αυτό….

Ένα είναι βέβαιο εννέα χρόνια τώρα και ειδικά στην τετραετία που τρέχει πέραν των εκατομμυρίων εντυπωσιασμού ( με εξαίρεση ίσως τον αθλητισμό) δεν υπάρχει πραγματικά τίποτε που να δικαιολογείται η παρουσία για άλλα πέντε χρόνια του Απερχόμενου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑