Ειδήσεις

Published on September 8th, 2022 | by paggaiorama

0

Η Ζαχαράκη δεν ήξερε ότι τα Λουτρά Ελευθερών …έκλεισαν!

Μια απίστευτη γκάφα έκανε η υφυπουργός Τουρισμού Σαφία Ζαχαράκη η οποία χθες επισκέφθηκε και τον Δήμο Παγγαίου και φωτογραφήθηκε όλο χαμόγελα με τον δήμαρχο Φίλιππο Αναστασιάδη και τους συνεργάτες του…

Η κα. Ζαχαράκη, σε τοποθέτησή της επεσήμανε ότι είμαστε σε μια μετά Covidεποχή και δήλωσε την ευχαρίστησή της για την ύπαρξη συνέργειας των φορέων του τουρισμού στην Καβάλα.

Πρόσθεσε ότι έχουν γίνει σημαντικά βήματα βελτίωσης των υποδομών με τον εκσυγχρονισμό του Αεροδρομίου Μ. Αλέξανδρος και του Λιμανιού αλλά χρειάζεται να γίνουν έργα αναβάθμισης του οδικού δικτύου σύνδεσης του λιμένος Κεραμωτής προς το Αεροδρόμιο και προς τον κόμβο της Εγνατίας οδού μέσω των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων, αξιοποίηση του Ταμείου Ανάκαμψης. 

Η Καβάλα είναι ένας ασφαλής προορισμός, προσφέρει ένα ανταγωνιστικό τουριστικό προϊόν με δυνατότητες: γαστρονομικού τουρισμού, οινοτουρισμού καθώς διαθέτει επισκέψιμα οινοποιεία, ιαματικού τουρισμού στα Λουτρά Ελευθερών και στα Λασπόλουτρα των Κρηνίδων, θρησκευτικού τουρισμού, οικοτουρισμού, θαλάσσιου και καταδυτικού τουρισμού”…

Φυσικά η κυρία υφυπουργός δεν γνωρίζει ή δεν της το είπανε ότι τα Λουτρά των Ελευθερών είναι στα κακά τους τα χάλια, υποτίθεται ο επενδυτής που τα νοικιάζει θα κάνει εγκαταστάσεις και είναι στις μελέτες και το μόνο που υπάρχει εκεί είναι …η απόλυτη καταστροφή και το πέρασμα των βανδάλων!

Τώρα καταλαβαίνεται πόσο σοβαρή μπορεί αν ήταν η παρουσία της στην Καβάλα και το Παγγαίο!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑